Stu­den­ter­med­hjælp til WEB-pro­gram­me­ring

SCHØDT har udviklet MinEjendom, som er en innovativ app- og WEB-platform til boligforeninger. Vi har nu plads til endnu en dygtig programmør på holdet, måske er det dig?

Virksomheden

SCHØDT A/S er etableret i 1999 og beskæftiger sig med byggerådgivning. Vi arbejder for at gøre en forskel i byggebranchen og bryder vanetænkningen ved hjælp af innovative IT-løsninger med høj fokus på værdiskabelse og UX. Virksomheden har et hyggeligt og agilt arbejdsmiljø på Østerbro med en flad og uformel organisation ledet af Søren Schødt.

Dine arbejdsopgaver

Vi er et friskt iværksætterteam der arbejder engageret på MinEjendom. Vi får nørdet godt igennem og kodebasen vokser en del i øjeblikket.

Vi søger derfor en udvikler der kan udvikle på vores Debian/Node.js/MongoDB backend. Vi kører uden fancy javascript-biblioteker og har stort fokus på skalerbarhed, sikkerhed, stabilitet og minimering af dependencies. Derfor er det ikke en nødvendighed at du kender til Vue.js, React, Redux, Grunt.js, Bower, Meteor.js, Angular, osv.

Det kan du

Vi forventer at du har kendskab til følgende teknologier:

  • JavaScript (inkl. ES6, Node.js, npm)
  • MongoDB 3.4+
  • Debian
     

Indsigt i følgende teknologier er et plus, men ikke nødvendigt:

  • Redis (redis-cli)
  • Mongoose
  • Docker
     

Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Det får du

Med jobbet bliver du en del af et innovativt team der arbejder intensivt på iværksætterprojektet under devisen ”vi starter småt men tænker stort!”.

MinEjendom er releaset og er primært drevet af personer mellem 22-27 år. Hos os vil du helt sikkert få styrket kompetencerne, udvide din IT-faglige viden, samt få en glad og humørfyldt hverdag. Det får du sammen med vores dygtige og inspirerende kollegaer, der holder godt sammen.

Arbejdstiden er fleksibel, dog forventes det at du arbejder 10-20 timer om ugen, med respekt for eksamensperioder, hvor det kan være mindre.

Kontaktperson

Founder
Søren Schødt
Hovednummer: 33931550
Mobil: 24241750
Email: ssc@schodt.dk

Ansøgning

Ved skriftlig henvendelse
Via e-mail: ssc@schodt.dk

Gem job

Schødt A/S
Publiceret: 25. november 2019

Arbejdssted

Location København Ø