Netværksspecialist til et af Danmarks største e-handelssites

Vil du sætte retningen på mange forskellige netværksteknologier og kan du samtidig være hands-on når situationen kræver det? Hos os får du det brede faglige ansvar for alt netværk og dit daglige arbejde skaber en afgørende værdi for vores virksomhed.

Du sætter rammerne for den fremtidige netværksinfrastruktur

Du indgår i en ambitiøs IT-afdeling hvor moderne teknologier sætter retningen og hvor du sammen med dine kollegaer sigter mod at etablere en stærk fremtidssikret infrastruktur. Som et af Danmarks største websites er optimering af vores infrastruktur et helt afgørende element i en ambitiøs vækstplan. Du får ansvaret for at finde de teknologier vi skal bruge for at gøre hverdagen nemmere for forretningen, og dit arbejde er limen der holder sammen på det hele og forbinder alt lige fra medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

”Infrastrukturen er mekanikken der binder virksomheden sammen. Vi får det hele til at fungere, og det er vi stolte af”, fortæller teamleder Max Andersen.

Langsigtet kvalitetssikring af IT-arkitektur og design

Du leverer værdi til forretningen ved at designe og vedligeholde netværksarkitekturen. Du formår at se strategiske trends og kan anbefale og realisere gevinster ved brug af moderne teknologier. Du kan sætte retningen for netværksarkitekturen, så der er en rød tråd i gennem hele arkitekturen.

Dine primære arbejdsopgaver er at: 

 • Optimere og sikre et stabilt netværksmæssigt fundament for forretningen
 • Udvikle og designe en skalérbar netværksinfrastruktur 
 • Validere den påtænkte IT-arkitektur i forbindelse med nye løsninger eller væsentlige ændringer
 • Optimere skalerbarhed og svartider i netværket
 • Sikre et værdiskabende og opdateret roadmap for netværksarkitekturen
   

Sæt retningen med din stærke tekniske faglighed

Du færdes ubesværet i virtuelle og fysiske netværksmiljøer, on-premise og i skyen, og du arbejder ud fra en pragmatisk og teoretisk velfunderet tilgang til IT. Du motiveres af at arbejde i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet, og hvor en venlig og hensynsfuld omgangstone fylder i hverdagen. Hos os er der plads til dine meninger og du vil opleve, at samarbejde og vidensdeling går hånd i hånd med dedikation og ejerskab.

Vi forventer, at du har:

 • Solid erfaring med drift af både kablet og trådløse teknologier, redundant datacenter med redundant netværkstopologi i form af managed BGP, dobbelt firewall og vpn og linjer
 • Erfaring med Cloud/Hybrid Cloud, netværksvirtualisering og SDN
 • Solid erfaring med netværksarkitektur baseret på best practice
 • Erfaring med netværkssikkerhed, fx 802.1x og NAC
 • Erfaring med konfigurationsstyring og automatisering
 • Gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk 
   

Vil du med på holdet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Rasmus Ottesen på 30 55 77 68 eller rao@nemlig.com.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stillingen" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.


nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom AC Perch’s Thehandel, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder der over 900 medarbejdere i nemlig.com, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 55% af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og ønsker hver dag at gøre det endnu sjovere, spændende og relevant at købe dagligvarer online. Ved at følge vores side kan du læse nyheder om vores seneste åbne stillinger, ligesom at du også kan læse de seneste nyheder fra vores virksomhed.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 21. november 2019

Arbejdssted

Location Brøndby