SAP Business Warehouse / BI-konsulent

Er du optaget af Data Warehousing og Rapportering som faglig disciplin? Og har du erfaring med at levere SAP-løsninger til dine kunder? Vil du være med på holdet hos én af de spillere, der kan tiltrække og gennemføre de helt store projekter? Så er det måske dig, vi søger til KMD's ERP Division.

KMD har i en årrække været en af de store spillere, når det gælder udvikling, vedligehold og drift af SAP-systemer. Vi er i KMD omkring 400 kompetente SAP-kollegaer med mange års erfaring inden for SAP-løsninger til offentlige og private kunder. Vi har kontinuerligt fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for SAP.

KMD’s SAP Division har fået vokseværk og er blevet en ERP Division. Selvom vi har øget bredden, har vi stadig stor styrke og dybde på SAP-området. Vi sætter til stadighed et markant aftryk på hele SAP-økosystemet gennem publikationer, SAP-mentorer, indlæg på konferencer, samt som arrangør og talrigt repræsenteret indlægsholder på SAP Inside Track flere steder i Europa. Vi har brug for flere skarpe hoveder for at fastholde og udbygge vores position.

Om jobbet

Du bliver en del af KMD’s Softwarecenter, som med mere end 600 udviklere leverer udvikling på tværs af KMD’s forretningsområder. Du indgår i vores SAP UI and BI team med kolleger, der arbejder med SAP Fiori, SAP UI5, BW, BO, SAC, BPC og BODS.

Teamet har snitflader til mange andre teams herunder drift, portal, ERP og vores forretning. Du får mulighed for at arbejde på forskellige opgaver hos statslige eller private kunder. Dette sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, BI konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.

Dine primære arbejdsområder vil være at:

 • Arbejde som en del af et team på kundedrevne udviklingsopgaver
 • Arbejde med nyudvikling
 • Deltage i videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger
 • Foretage behovsafklaringer sammen med kunder og forretningsspecialister
   

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring med udvikling, vedligehold, drift og performanceoptimering af SAP Business Intelligence løsninger. Du er bekendt med SAP BW best practices, og du har erfaring med forskellige SAP BW-versioner (herunder gerne på SAP HANA), samt at designe og udvikle robuste løsninger i SAP BI-værktøjer.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted og har en god forretningsforståelse. Du er en teamplayer, der samtidig formår at løfte dit personlige ansvarsområde. Du skal evne at hæve dig op og lægge planer for fremtidens systemer.

Dit fokus er ofte på standardisering, automatisering og effektivisering, og du arbejder struktureret og analytisk i din tilgang til opgaverne. Du må gerne synes, at det er sjovt at lave nyt, men det er vigtigt, at du finder det motiverende at vedligeholde en applikation, så kundernes drift er stabil.

Det er vigtigt, at du kan navigere i en stor og kompleks organisation, hvor din kollega kan sidde et andet sted i Danmark eller verdenen. Da vi har en Indisk offshore partner og en større afdeling i Polen, skal du have lyst til at samarbejde med andre kulturer og tale samt skrive både Engelsk og Dansk.

Vi forestiller os, at du har erfaring med:

 • SAP BW Back-end udvikling og arkitektur (LSA++)
 • ABAP-udvikling
   

Samt flere af følgende

 • SAP BW Planning, IP og BPC
 • SAP HANA modellering
 • Metoder, teorier og teknologier til understøttelse af Data Warehousing og Business Intelligence, samt lysten til kontinuerligt at tilegne dig ny viden
 • Udvikling af BW dataflows, proceskæder og drift af dem
 • BEx Query Designer, samt rapporteringsværktøjer, såsom Web Application Designer, BO Web Intelligence, Analysis for Office og BO Design Studio/Lumira Designer
 • BW Eclipse modellering
 • Analysearbejde i forbindelse med integration af datakilder
 • Udvikling af intuitive og letforståelige databasemodeller til rapporteringsformål
   

Love it_Live it

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of Department Karen Hærvig (KHV) på +4525104381. 

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 11. november 2019

Arbejdssted

Location Aalborg til Ballerup