IT Technical Solution Specialist

Har du erfaring med at arbejde med infrastruktur på specialist/arkitekt niveau, og kunne du tænke dig at være med til at sikre at vores nye systemer kommer i drift uden problemer samtidig med vi følger vores standarder og processer? Kan du bygge bro mellem forretningen og IT, og er du ambitiøs og har du lyst til at spille en central rolle i et område med stor berøringsflade i vores organisation? Vil du bruge din viden inden for IT-drift og en kompleks infrastruktur? Så er du måske vores nye IT Technical Solution Specialist. 

Vi er et finansielt datacenter hvor driftsstabilitet og compliance er meget centrale funktioner. Du bliver en vigtig del af vores Operation and Infrastructure Services, der leverer drift af SDC’s infrastruktur.
 
Rollen er nyetableret, og du vil få mulighed for at være med til at bygge op, et team på 3 medarbejder. Teamet vil være en del af Middleware Services, der har ansvar for de integrationsplatforme og elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystemer, der benyttes på SDC. Der vil dog være et bredt samarbejde på tværs af hele Operation and Infrastructure Services, idet rollen dækker hele området.

Som IT Technical Solution Specialist vil du blive involveret i projekter, som Operation and Infrastructure Services repræsentant, hvor du bliver en afgørende spiller, med rig mulighed for at gøre din indflydelse gældende, samt sætte din dybe viden og erfaring på området i spil. Projekter er både nyudvikling, ændringer i forhold til lovkrav samt generelle forbedringer. Du vil skulle sikre at de rigtige kompetencer bliver involveret i rette tid og at standarder og processer blive overholdt indenfor området. Du kan se frem til en hverdag i tæt samarbejde med kolleger i udviklingsområder, infrastruktur specialister og eksterne leverandører mv. 
 
Du sætter dine tydelige fodaftryk, ved bl.a. at:

 • Have et godt overblik over SDC’s systemlandskab
 • Sikre at nye systemer kommer i drift uden problemer
 • Sikre at standarder og processer bliver overholdt og lever op til kravene på området.
 • Skabe bro mellem forretningen og Operation and Infrastructure Services
 • Samarbejde med Enterprise Architects om den anbefalede arkitektur og løsninger.
 • Sikre involvering i projektet fra Operation and Infrastructure Services i rette tid og med de rette kompetencer
   

Indgangsvinkler til rollen som IT Technical Solution Specialist:

Du trives med at have en bred kontaktflade og opfattes som imødekommende og tillidsfuld. Selvstændigheden er i højsæde og du trives med at træffe beslutninger og sikre fremdrift. Desuden har du sans for at skabe kontakt og formidle dine budskaber og det motiverer dig at bistå dine kolleger med at sikre de rigtige komponenter kommer i spil i en kompleks infrastruktur. Du har måske en baggrund som projektleder, infrastruktur specialist eller infrastruktur arkitekt eller lignende og har god solid erfaring på området.

Det er vigtigt at du:

 • Formår at navigere i en kompleks struktur og har arbejdet med infrastruktur på specialistniveau
 • Har erfaring med Windows Server og tilhørende services
 • Har erfaring med Microsoft Azure
 • Har erfaring med Firewall og Netværk
   

Desuden bringer du følgende til bordet:

 • En relevant uddannelse eller certificering indenfor IT Infrastruktur
 • Du arbejder ud fra et organisatorisk helhedssyn
 • God forretningsforståelse
 • Sætter en ære i at få leveret til tiden og fremstår som vedholdende og fokuseret.
 • Mestrer dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt.
 • Har kendskab til Compliance krav i den finansielle sektor.
   

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre med om stillingen og SDC, er du velkommen til at give Tina et ring (Se fakta boks). Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning med CV.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.  

En karriere med mere mening

Vidste du, at kun ca. 5 % af de penge, der er i omløb i samfundet, er kontanter. Resten er virtuelle penge, som bl.a. håndteres af SDC. Vi er stolte af at have været på markedet i mere end 50 år. Med vores indgående erfaring med drift og udvikling af bankapplikationer og systemer, som er vores kerneydelse, bygger vi bro mellem den finansielle sektor og IT i hele Norden. Med vores fælles nordiske platform bygger vi løsninger og skaber grundlaget for fremtidens bank.

Du kan læse mere om SDC som arbejdsplads: www.sdc.dk.

Ansøgningsfrist:

8. december 2019

Stillingskategori:

Informationsteknologi

Afdeling:

Middleware Services

Kontaktperson:

Department Manager Tina Kaas Hansen

Telefon:

+45 4050 8915

Stillingsbetegnelse:

IT Technical Solution Specialist

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 12. november 2019

Arbejdssted

Location Ballerup