Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Intern applikationskonsulent med ERP-erfaring

Hos SOFACOMPANY går det stærkt, og vi har efterhånden showrooms og afdelinger i 10 lande. For et år siden skiftede vi til Navision som ERP-platform, og er ved at skifte dele af vores IT-infrastruktur.

Vær med til at videreudvikle vores applikationer og vores IT-infrastruktur

I tæt samarbejde med øvrige kollegaer håndterer du alle forespørgsler omkring vores ERP-system, herunder fejlrapporteringer, ønsker til nye features og generelle spørgsmål.

Som intern applikationskonsulent får du en høj grad af medbestemmelse. Skal der udvikles nye løsninger, sender vi opgaven ud til vores eksterne samarbejdspartner, men det er dig og dine kolleger, som er med til at vurdere, hvordan vi bedst benytter systemerne. Du vil derfor være en del af processen omkring ny udvikling eller ændringer til vores applikationer og interfaces.

Dine primære opgaver bliver at:

  • yde support på vores applikationer (Adyen, Consignor, Continia osv.)
  • yde support på og procesudvikling af vores Navision-løsning
  • yde support på vores webshop, herunder interfaces til diverse applikationer
  • deltage i projekter, som optimerer og udvikler vores applikations- og IT-platform

Et ungt team med dygtige kolleger

Du får din dagligdag på vores kontor i Ringsted. Her bliver du en del af vores IT-afdeling, som udover dig, består af 3 applikations- og IT-infrastruktur supportere.

Udover IT-afdelingen får du omkring 50 kolleger på adressen, men vi er i alt ca. 350 medarbejdere i SOFACOMPANY. Vi er en relativt ung virksomhed, og vi har en rigtig god stemning med masser af frihed under ansvar – og plads til et spil bordfodbold eller en god snak i arbejdstiden, hvis det kunne friste.

Solid erfaring med applikationssupport

Selvom en af dine kerneopgave bliver at arbejde med vores Navision-løsning, er det vigtigt for os, at du også kommer med et godt indblik i andre relevante applikationer.

Med dit veludviklede servicegen kan du ikke lade være med at engagere dig i opgaverne, og du mestrer den fine balance mellem at løbe selvstændigt med nogle af opgaverne og samarbejde med dine kolleger om andre. For at kunne det, forestiller vi os, at du:

  • har minimum 2-5 års erfaring med applikationssupport
  • har solid erfaring med support og ændringer i ERP-systemer
  • skriver og taler dansk og engelsk på højt niveau og kan indgå i dialog på begge sprog.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Anders Paulsen på 72 45 91 39.

Send dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 11. december. CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Vi tillader os at lukke for rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige medarbejder. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Kontaktperson

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Anders Paulsen

Tlf. +45 72 45 91 39

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 13. november 2019

Arbejdssted

Location Ringsted