.NET/C#-udvikler

Har du lyst til, sammen med dit stærke team, at udvikle og modernisere tandlægeklinikkernes journalsystem? Vi har travlt og har brug for en ”skarp” ekstra ressource. Vi er i gang med en større omskrivning, der skal medvirke til, at journalsystemet og de tilhørende moduler kan gøre hverdagen lettere og mere effektivt for vores kunder.

al dente software a/s udvikler, sælger, vedligeholder og supporterer et softwareprodukt til dentalbranchen i Danmark og på Færøerne. Systemet indeholder bl.a. patientjournaler, indkaldesystem, økonomistyring, statistik værktøj og sammenhæng med digital røntgen. Systemet har desuden store integrationsmuligheder til eksterne enheder og elektronisk kommunikation til og fra patienter og myndigheder. al dente systemet er en klient/serverløsning baseret på .NET/C#-programmering, der er bygget ovenpå en MySQL database.

Du bliver nøgleperson i udviklingen af næste generation af journalsystemet al dente. Derudover vil du på sigt blive inddraget i udviklingen af vores øvrige moduler.

Din IT-faglige baggrund

Du har en bred viden og en videregående akademisk it-uddannelse som fx Datamatiker, Datalog eller IT-Ingeniør med 3 - 5 års praktisk erfaring inden for nedenstående områder:

  • Windows Presentation Foundation (WPF)
  • Winforms
  • Udvikling af applikationer i .NET/C#
  • SQL (MySQL)
  • Entity Framework (Core)
     

Har du derudover erfaring med Webudvikling/ASP.NET og Vektor grafik, er det en stor fordel. Endvidere skal du kunne bidrage til procesoptimering og god projektstyring. Din ansøgning må gerne indeholde en kort beskrivelse af, hvilke projekter du har gennemført samt, hvilke roller du har haft i projekterne.

Din personlighed

Du trives i et uformelt miljø med frihed under ansvar. Du har en pragmatisk livsindstilling og har slutbrugeren i dit mindset, når du udfører dine opgaver. Vi ønsker en selvstændig person, der tænker kreativt og ud af boksen, og du er opsøgende i forhold til sparring, ledelse og nye opgaver. Det er naturligt for dig at være opdateret på de nyeste teknologier, programmer og agile udviklingsmetoder, og du er typen, der aktivt søger informationer og deler viden med glæde. Du tager ejerskab af opgaverne og slipper dem først når, du er overbevist om, at de kan fungere. Du planlægger din tid, dokumenterer dine løsninger, når dine mål og overholder dine deadlines.

Om os

Vi er kendetegnet ved højt tempo, stærk teamspirit og høj grad af engagement. Vi ved, vi er de bedste på markedet - vi ved også, at vi kan blive endnu bedre, og det skal du bidrage til. Derudover kan vi tilbyde gode ansættelsesforhold med bl.a. kantineordning, pensionsordning, sundhedsforsikring og attraktiv løn.

Du vil få et alsidigt og altid udfordrende job i en udviklingsorienteret virksomhed med 25 kolleger, heraf 6 udviklere, hvor der er høj grad af indflydelse på såvel dit eget arbejde som på vores videreudvikling af al dente.

Ansøgning

Lyder dette som et interessant job for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og cv på: job@aldente.dk.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Udviklingschef, Morten A. Hansen på e-mail: mah@aldente.dk.

Tiltrædelse

Vi har travlt og vil gerne have jobbet besat hurtigst muligt, så ansøgningerne vil derfor blive vurderet i takt med, at de kommer ind. Se mere om os på: www.aldente.dk

Gem job

al dente software a/s
Publiceret: 14. november 2019

Arbejdssted

Location Hørning