Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-tekniker med stærk værktøjskasse

Vil du bruge dine kompetencer hos en stærk nordjysk IT-virksomhed, hvor vi har stor viden og styr på tingene?

”Hvis du har værktøjskassen inden for netværk og Microsoft i orden, så får du muligheden for at blive udfordret i et bredt spænd af både planlagte og spontane opgaver hos mange forskellige kunder. Det er en alsidig hverdag, så du gror aldrig fast i rutiner,” fortæller teknisk chef Jesper Tommerup.

Vi leverer IT med umage

Hos MRC er vi totalleverandør og leverer en lang række IT-løsninger til primært nordjyske virksomheder i SMB-segmentet og større. Vi tilbyder både traditionelle løsninger baseret på servere og infrastruktur hos kunderne samt på hostede løsninger.

Vi tilbyder

Med en historie på 25+ år er vi en solid virksomhed fyldt med viden, og vi vokser fortsat. Sammen er vi 10 kolleger og dertil et antal freelancere, alle med en enkel og ligefrem nordjysk tankegang. Vi nyder en uformel stemning, korte beslutningsveje og et godt socialt miljø. Vi er en mindre organisation med stor fleksibilitet, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du får stor indflydelse på din egen hverdag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og har flere attraktive personalegoder. Du vil blive taget godt imod og blive grundigt oplært i vore interne procedurer og forretningsgange. Du kan møde os lige her

Et stærkt team af dygtige IT-kolleger

Du bliver en del af et team på 4 IT-teknikere. Vores opgave er at levere løsninger til vores kunder, og vi vil gå gennem ild og vand for at lave det bedste.

”Det er meget alsidige opgaver, vi løser for kunderne. Nogle kan løses fra dit bord via fjernopkobling, mens andre kræver, at vi rykker ud. Man kan vel sige, vi er lidt ligesom læger inden for IT: Nogle operationer er planlagte, mens andre kræver akut behandling,” forklarer Jesper.

En bred palette af opgaver og kunder

Som IT-tekniker får du virkelig brug for din stærke værktøjskasse og tekniske viden, for du kommer til at arbejde med løsninger inden for en lang række områder, herunder:

 • hosting, servere og netværk
 • hard- og software, PC’er, printere og andet perifert udstyr
 • IT-sikkerhed.

Hertil kommer specialløsninger, vedligehold, og konsulentydelser. Du vil blive tilknyttet din egen kundebase som primærtekniker, så du kommer til at kende rigtig mange kunder mere i dybden.

”Nogle dage vil du opleve, at en kunde ringer ind, og du rykker ud. Langt størstedelen af vores kunder ligger inden for en kort radius. Men du skal kunne lide, at din dag nogle gange er lidt uforudsigelig,” fortæller Jesper.

Er du klar til at udføre on-site-support hos kunderne?

Det er en fordel, hvis du har en uddannelse bag dig som fx datamatiker, datafagtekniker eller lignende. Men vigtigst er det, at du:

 • har solid erfaring med drift og support af netværk og servermiljøer
 • er helt hjemme i teknologier som LAN, WAN, VPN, o.l.
 • kan lide microsoft-teknologier
 • er vant til kundekontakt og gerne erfaring med on-site-support som fx kørende tekniker
 • taler og skriver flydende dansk
 • har kørekort og egen bil
 • er en positiv, stabil og kvalitetsbevidst person
 • er selvstændig, målrettet og energisk

Desuden er det en klar fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af disse: Microsoft-teknologier, desktop-operativsystemer, serveroperativsystemer og serverkomponenter (Exchange, SQL o.l.), virtualisering primært på VMware.

”Du skal kunne sætte dig i kundens sted og være omstillingsparat, når opgaver pludselig dukker op. Du skal kunne arbejde på egen hånd ude hos kunderne, men også give en hånd med hvis en kollega har brug for din hjælp,” slutter Jesper.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mariann Kristensen hos MRC på 9632 4500. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på 72 45 90 28.

Send CV og ansøgning via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Søren Møller

Tlf. +45 72 45 90 28

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 13. december 2019

Arbejdssted

Location Nørresundby