Erfaren backend C# udvikler søges til international sommerhus-søgemaskine

Er du hardcore C# udvikler? Har du helt styr på at kode skalérbare højtydende systemer, der på sikker vis håndterer forretningskritiske transaktioner?

Så er du sandsynligvis den vi søger til Campayas udviklingsteam.

Vi søger en skarp backend udvikler, som har fokus på at levere en platform der kan håndtere et højt antal søgninger, beregninger og transaktioner så hurtigt, sikkert og effektivt som muligt.

Du har erfaring med databaser, både de traditionelle relationsdatabaser som MS Sql Server - men også med dokumentbaserede som ElasticSearch.

Du ved hvordan man sikrer gennemtestet kode som er hjertet i virksomheden og for alt i verden skal virke 24/7/365, samtidig med at alt skal være hurtigt og nøjagtigt i forhold til kunder, revisor og ledelse.

Du har god erfaring med udvikling op imod forskellige typer af eksterne API’er, som er en vigtig del af forretningen .

Du har god forretningsforståelse og forstår vigtigheden af at det du laver er altafgørende for virksomhedens succes.

Du kommer til at arbejde i et team hvor der i høj grad er mulighed for at påvirke hvilke teknologier der skal arbejdes med. Udviklingsteamet består af 3 udviklere og en projektleder, hvor du har medansvaret for kernen i applikations- og datalaget i tæt samarbejde med den øvrige del af organisationen - lige fra kundeservice og marketing, til den øvrige udviklingsafdeling og ledelsen.

Alt skal være designet med skalering for øje, med fokus på at kunder overalt i verden, fordelt på 10 sprog og en række valuta, skal kunne bruge systemerne lige godt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er sandsynligvis på minimum bachelor eller masterniveau, med stærk teoretisk ballast inden for object-orienteret programmering og databaser.

Campaya tilbyder

  • God løn efter kvalifikationer.
  • Pension med sundhedssikring via PFA
  • Frihed under ansvar, med god mulighed for et balanceret arbejds- og privatliv.
  • Frokostordning.
     

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Horsens, tæt på motorvej og offentlig transport, så det er let at komme til kontoret fra både Aarhus og Vejle.

Du har også mulighed for hjemmearbejdsdage i det omfang vi i fællesskab finder det passende.

Herudover har vi kontor i Malaga i Spanien, hvor vores kundeservice sidder placeret.

Om Campaya

Campaya er en international sommerhussøgemaskine som samler udvalget af sommerhuse og ferieboliger fra en lang række danske og udenlandske bureauer.

På den måde gør vi det let for lejeren at finde lige netop det sommerhus de ønsker til deres ferie. Man kan booke sommerhus direkte på vores side, uanset hvilket bureau huset kommer fra. Vi har direkte API-adgang til alle bureauernes systemer.

Vores kundeservice er åben alle ugens 7 dage, hvor man som lejer kan kontakte os på telefon eller e-mail.

Kontakt

Send din ansøgning til clausp@campaya.com (Rekrutteringsbureauer frabedes)

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte direktør Claus Pedersen på 20 86 03 89 eller på e-mail clausp@campaya.com.

Gem job

Campaya ApS
Publiceret: 18. november 2019

Arbejdssted

Location Horsens