Enhedsleder til Center for IT og Digitalisering i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Vil du være en del af en it-organisation i rivende udvikling med dedikerede medarbejdere og ledere? Er du struktureret, god til planlægning og har en høj eksekvering med stærke kompetencer inden for koordination, distanceledelse, personaleledelse samt service og support?

Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye enhedsleder i It Service, der er en del af Center for IT og Digitalisering.

Dine opgaver

Som enhedsleder i It Service bliver du en del af et dygtigt, engageret og dynamisk hold af enhedsledere og medarbejdere, der værdsætter fremdrift, effektivitet, høj kvalitet i opgaveløsningen samt god dialog. Du vil få:

 • daglig ledelse af ca. 10 medarbejdere samt nogle få konsulenter, hvoraf syv ledes på distance
 • ansvar for koordination, planlægning og styring af den samlede opgaveportefølje i It Service - i samarbejde med fagchefen og de øvrige enhedsledere
 • daglig ledelse af vores supportfunktion samt incident og problem management, herunder kommunikation og statistik
 • evt. deltagelse i vagtordning
 • en bred vifte af opgaver og projekter i et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger.
   

Vi har generelt fokus på at styrke vores it-styring og planlægning. Derfor vil du også få en vigtig rolle i at bidrage til dette og i at sikre solid planlægning, ressourcestyring og opfølgning på igangsatte opgaver og projekter.

Hvem er du? 

Vi lægger vægt på, at du:

 • har flere års erfaring med it-drift, herunder gerne support
 • har erfaring med ledelse, herunder personaleledelse
 • er struktureret, og planlægning samt opfølgning falder dig naturligt
 • har et stort overblik og evner at skære opgaver til for at sikre fremdrift
 • har stærke kommunikative evner, både skriftligt og mundtligt
 • er komfortabel med ITIL-begreber, og ellers har du lysten til at lære det
 • er fleksibel, ansvarsbevidst og kan håndtere tilspidsede situationer
 • har gennemslagskraft og kan fx håndtere leverandører.
   

Vi tilbyder

Vi tilbyder et usædvanligt spændende job i en spændende og ambitiøs it-organisation i rivende udvikling med masser af dygtige og engagerede kollegaer. Du kommer med på en digital og organisatorisk transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en faglig stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed.

Du vil referere til fagchefen i It Service. Du vil få stor indflydelse på opgaveløsning og organisering af vores supportfunktion og driftsstyring samt koordination af den samlede opgaveportefølje. Dagligdagen er præget af en rar omgangstone og engagerede kolleger i en travl atmosfære.

Vores arbejdsplads er beliggende midt i København på en attraktiv adresse på det smukke Christianshavn, tæt på metro og ved de nye inderhavnsbroer.

Lidt om os

Stillingen er placeret i It Service, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 70 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder:  It Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.

It Service består af en fagchef, der refererer til it-direktøren, og tre enhedsledere, hvoraf du vil være den ene. I It Service er vi ca. 30 medarbejdere og har ansvaret for drift, infrastruktur, vedligeholdelse, teknisk support af it-systemerne og brugeradministration. Derudover har vi en række projekter og et øget fokus på koordination med de øvrige udviklingsprojekter mv. i Center for IT og Digitalisering. Du vil skulle samarbejde med kolleger både vedr. driftsopgaver og diverse projekter på tværs af centret.

It Service er kendt for en høj grad af eksekveringskraft sammen med høj driftsstabilitet, hvilket betyder, at du skal være god til at træffe beslutninger og eksekvere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst. Indplacering efter AC-overenskomsten vil ske som chefkonsulent med personaleledelse.  Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for It Service Henning Thomsen på telefon 72 55 94 50 eller pr. mail: henning.thomsen@krfo.dk.

Ansøgning  

Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg jobbet her”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 5. december 2019.

Vi afholder løbende samtaler.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

Gem job

Kriminalforsorgen
Publiceret: 18. november 2019

Arbejdssted

Location København K