Projektleder med sundheds-IT-erfaring

Jobbeskrivelse

Vi søger en erfaren IT projektleder til Bookplan-teamet i Aarhus, som vil være med at til lede udvikling og leverance af verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler. På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på alle sygehusene i 3 ud af landets 5 regioner.

Bookplan udvikles og implementeres af et team på 45 dygtige og engagerede medarbejdere, som er mere end klar til at byde dig velkommen. Bookplan-teamet arbejder som en moden, åben og agil produktorganisation, hvor kundetilfredshed og håndværket er i fokus.

Som projektleder får du en central rolle på Bookplan, hvor du vil du opnå tæt kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere. Din primære opgave vil være at sikre, at vores projekter leveres til både tiden, budgettet og den ønskede kvalitet for at sikre vores kunders fulde tilfredshed.

Som projektleder vil dine typiske opgaver være:

 • Daglig planlægning og prioritering for at sikre succesfuld gennemførsel af afklarings og/eller leveranceprojekter
 • Motivere kunder og kollegaer til at følges i mål
 • Aktiv risikostyring samt opbygning af relationer til interessenter
 • Opfølgning på både tid, økonomi, ressourcer og kvalitet samt rapportering heraf
 • Facilitere afdækning af kunders ønsker og behov, nedbrydning i leverancer samt udarbejdelse af tilbud
 • Give input til strategisk udvikling af produktporteføljen samt organisationen.
   

Dine kvalifikationer

Du har arbejdet som projektleder i 5+ år med tæt kundekontakt og meget gerne indenfor sundheds-IT, og har ledet komplekse IT projekter. Herudover besidder du en stærk forretningsforståelse og går analytisk, struktureret og metodisk til dine projekter.

Din baggrund kan være alt lige fra ingeniør eller lægesekretær til cand.IT suppleret med uddannelse indenfor projektledelse - din erfaring som projektleder er det afgørende. Du er god til at overskue og gennemskue komplekse problemstillinger, og du er skarp til at formulere dig skriftligt og mundtligt både internt og eksternt.

Som person er du en templayer som trives med at skabe resultater igennem andre. Du er både positiv og løsningsfokuseret, og du bliver ikke slået ud af kurs af pludselige forandringer. Du har en vindende åben personlighed, og du bruger din sans for samarbejde og din formidlingsevne til at få både kunder og kollegaer til at gå i samme retning.

Det vil være et plus, hvis du har erfaring med:

 • Sundheds-IT
 • Regionale og/eller kommunale kunder
 • Softwareudvikling
 • Produktorganisering og release planlægning
 • Implementeringsprojekter
 • Projekter på +5000 mandetimer
 • Agile og Scrum
 • Certificering i Prince2, PMP og/eller IPMA
 • Forandringsledelse.
   

Om os

Vi skaber resultater for vores danske kunder ved hjælp af markedsledende digitale services. Vores dygtige danske teams trækker på erfaring og ekspertise fra over 40 lande og mere end 250.000 medarbejdere.

Vi definerer, udvikler, kvalitetssikrer og eksekverer de digitale løsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af den digitale teknologi. Vi leverer vores services gennem forskellige samarbejdsmodeller, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker.

Kulturen i Capgemini er bygget på åbenhed, ærlighed og respekt ligesom en fornuftig worklife balance tilstræbes.

Om os

Vi skaber resultater for vores danske kunder ved hjælp af markedsledende digitale services. Vores dygtige danske teams trækker på erfaring og ekspertise fra over 40 lande og mere end 200.000 medarbejdere.

Vi definerer, udvikler, kvalitetssikrer og eksekverer de digitale løsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af den digitale teknologi. Vi leverer vores services gennem forskellige samarbejdsmodeller, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker.

Vi kombinerer fleksibilitet og hurtig implementering med QA-metoder i verdensklasse, vores globale leveringsmodel, Rightshore® og stærke partnerskaber med førende teknologivirksomheder.

Gem job

Capgemini Danmark A/S
Publiceret: 19. november 2019

Arbejdssted

Location Aarhus