Scrum master til team SWIFT i afdeling Payments

Brænder du for at levere fremdrift i dit team, og kan du samtidig være med til at sikre, at det hele tiden er de rigtige opgaver, I arbejder med? Og drømmer du om at blive en del af en organisation, der arbejder ambitiøst med et skaleret agilt setup? Så er det dig, vi søger.

Kan du udvikle teamets kultur og skabe kontinuerlige forbedringer

Som scrum master hos BEC bliver du ansvarlig for, at teamet følger processer og standarder for good practice i SAFe-rammeværket. Din rolle vil spænde bredt lige fra at bidrage til det løbende flow af opgaver til teamet, at agere som servant leader for at hjælpe det selvorganiserede team med at nå deres mål til at facilitere teamets fremdrift og konstante og vedvarende forbedringer. Du repræsenterer teamet på ART (Agile Release Train) niveau, hvor du arbejder sammen med RTE (Release Train Engineer) og teamets product owner samt koordinerer med andre teams, når det er nødvendigt.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • facilitere og optimere agile ceremonier og events
 • sikre feedback til teamet og afdelingsleder på adfærd, performance, udvikling og evt. udfordringer
 • sikre og skabe rammer til, at teamet leverer optimalt
 • identificere og adressere forhindringer for teamets fremdrift og bistå med at få dem løst evt. i samarbejde med RTE og ART-ledelse
 • undervise og coache teamet i agile arbejdsmetoder og dermed forøge den agile modenhed
 • lede i retningen mod et high performance team
 • samarbejde med den enkelte medarbejder om kompetenceudvikling og motivation
 • etablere et læringsmiljø med løbende feedback, anerkendelse og motivere til videndeling.
   

Din profil

Som person er du samarbejdsorienteret, da du har let ved at skabe kontakt og netværk, og du præsenterer og formidler information på en god måde, til alle uanset niveau i organisationen. Du træffer de nødvendige beslutninger og iværksætter handlinger, der hjælper teamet med at komme lettere i mål, hvilket du typisk gør ved at lede og supervisere teamet til at gøre det rigtige. Du lykkes, fordi du er god til at planlægge og organisere både dine og teamets opgaver. Du tager ansvar og sikrer, at ingen opgaver bliver tabt, og at alle udeståender følges til dørs.

Vi forventer at du:

 • er certificeret scrum master eller scrum-trænet
 • har flere års erfaring med arbejdet som scrum master indenfor et skaleret agilt framework (e.g. SAFe)
 • har erfaring med kanban
 • har erfaring med at etablere og vedligeholde en teamånd og -kultur baseret på eksisterende værdier
 • evner at identificere, imødegå, fjerne og håndtere forhindringer for teamet
 • behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau både skriftligt og mundtligt
 • kan holde mange bolde i luften og sikre, at de alle lander, hvor de skal
 • er indstillet på at arbejde med et relativt teknisk orienteret team, hvor det vil være en fordel, at du har interesse for at forstå opgaverne på overordnet niveau.
   

Hvem er vi?

I afdelingen har vi ansvaret for at udvikle løsninger til pengeinstitutterne indenfor betalingsområdet. Team SWIFT arbejder hele tiden på at sørge for, at vores SWIFT løsninger kører optimalt og altid overholder de mange krav, der stilles til os som SWIFT Service provider. Teamet har desuden ansvaret for standardsystemerne Proscan og CREDOC. Vi arbejder mod større selvorganisering og høj gennemsigtighed, hvor du kommer til at spille en stor rolle for teamet. Teamet kører kanban som en konsekvens af karakteren af de opgaver, der løses. Du vil få 41 kolleger i afdelingen, hvor de 8 vil være i dit team. Vi har et godt miks af forskellige profiler og opgaver. Du vil få gode muligheder for udvikling både fagligt og personligt, da vi bl.a. har et netværk for scrum masters i ART'en og et fagligt forum for scrum masters i BEC.

Kan du se dig selv hos os?

Så glæder vi os til at få din ansøgning snarest muligt og senest den 15.12.2019. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte department manager Karin Mogenstrup på tlf. 2928 0364.

Gem job

BEC
Publiceret: 20. november 2019

Arbejdssted

Location Roskilde