Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Google Ads og Paid Social Media Specialist

Vil du bruge din Google Ads-erfaring til at optimere vores kunders forretning?

”Der er et stort udviklingspotentiale i stillingen, som du selv vil være med til at præge. Det er nemlig dig, der skal hjælpe vores kunder til succes inden for dit felt,” fortæller medejer Tomas Møller.

Velkommen til Bazuka

Bazuka er et reklamebureau med 8 kolleger, der primært arbejder med respons og leadgenerering inden for hus- og havesegmentet. Vores fokus er at skabe leads og forretningsudvikle vores kunder. Og så er vi stærke til at udvikle og designe effektfulde kampagner – både teknisk og grafisk.

Samtidig går vi rigtig meget op i, at vi har det godt kolleger imellem. Og vi arbejder tæt sammen, når vi udvikler on- og offline reklamer til bl.a. Bosch, Jydsk Tagteknik, BWT, Gastech-Energi og Vivino Bar.

”Vi plejer at sige, at det skal give energi at gå på arbejde. Derfor er det vigtigt for os, at vi er det team, som giver en sjov og hyggelig hverdag.” – Tomas.

Skab de bedste onlinestrategier

Som Google Ads og Paid Social Specialist får du – i tæt samspil med eksisterende og nye kunder – ansvar for at vedligeholde og optimere deres annoncering og kampagner. Du spiller derfor en vigtig rolle for kundernes vækst, ligesom du overvåger deres kampagner, rapporterer til dem og udfordrer dem i henhold til tiltag, der kan forbedre deres nuværende setup. Over tid er du i høj grad også med til at udvikle vores forretning, så vi i fremtiden har en endnu større kundeportefølje.

”Du bliver vores kunders professionelle sparringspartner, der med Google Analytics som værktøj rådgiver dem til den bedste online marketingstrategi. Du har derfor en løbende dialog med kunden, så du udvikler det, der skaber mest værdi for dem.” – Tomas.

Geek med gode samarbejdsevner

  • Det er et krav, at du har minimum et par års erfaring med Google Ads (AdWords) og selve teknikken bag, og er vant til at opsætte kampagner – gerne fra et digitalt bureau eller lignende.
  • Du har erfaring med Paid Social Media, og har erfaring med Google Analytics samt Facebook Business Manager.
  • Det er et plus, hvis du har indsigt i SEO, HTML og JavaScript.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

”Det er den selvstændige holdspiller, vi er ude efter. Ham eller hende, der kan udfordre status quo og udvikle vores kunder. Og som forstår, at som en del af et bureau er du en del af et større orkester.” – Tomas.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tomas Møller hos Bazuka på
20 73 81 05. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på
72 45 90 28.

Send CV og ansøgning via ansøgningsknappen ”Søg jobbet her” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Søren Møller

Tlf. +45 72 45 90 28

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 22. november 2019

Arbejdssted

Location Roskilde