Koncern IT søger Backup tekniker til server/storage-team

Er du struktureret og teknisk velfunderet og har du lyst til at arbejde i et af Region Sjællands største it-huse? Så er du måske vores nye kollega i server/storage-teamet.

Om stillingen

Du kommer til at indgå i en enhed, hvor der er fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold, og hvor der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetence.

Opgaverne

I IT Infrastruktur funktionen arbejder vi med alt inden for IT-Infrastruktur, som spænder fra Drift og udvikling af Netværk, Server systemer, Backup, Storage, Datacentre mv.

Dine opgaver vil være indenfor server/storage området og vil bl.a. omfatte:

 • Gennemgang af backup status
 • Tage action på backup fejl
 • Forbedre, opdatere og udbygge backup installation
 • Vedligeholde systemdokumentation
 • Udforme og vedligeholde vejledninger til Backup
 • Levere input til beredskabsplaner, retningslinjer og strategi for backup
 • Betjene registrerings og overvågnings systemer.
   

Dine kvalifikationer

Du har gode analytiske evner og kan tænke stort, og stadig levere den gode, stabile og rigtige løsning. Ord som ITIL, dokumentation, afdækning og design er ikke fremmede for dig. Du er ansvarlig, god til at samarbejde og har indgående erfaring med server/storage.

 • Du er uddannet IT-fag-/datatekniker eller har relevant erfaring fra tidligere ansættelser
 • Erfaring med backup og restore, gerne med commvault backup software
 • Højt fagligt engagement og besidder gode samarbejdsevner
 • Du har situationsfornemmelse og kan hurtigt tilpasse dig forandringer
 • Gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
 • Er udadvendt og er god til at vejlede dine kollegaer
 • Du kan kommunikere konstruktivt med kollegaer på alle faglige niveauer.
   

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist: Mandag den 12. december 2019.

Forventet ansættelsesdato: 01.02.2019.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv snarest, da vi indkalder løbende til samtaler. Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så er du velkommen til at kontakte funktionschef Kenneth Mogensen på mobil: + 45 20 86 95 93.

Kontaktperson(er):

Navn: Kenneth Volmer Mogensen
Stilling: Funktionschef
Email: kvm@regionsjaelland.dk
Telefon: 20689593

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 21. november 2019

Arbejdssted

Location Ringsted