IT-supporter med speciale i infrastruktur

Er du serviceminded til fingerspidserne, og har du lysten og evnen til at løse forskellige typer af IT-supportopgaver? Går du positivt til både små og store opgaver, og begår du dig naturligt i en udadvendt rolle? Så er du måske vores nye IT-supporter med speciale i IT-infrastruktur. 

Bliv en del af et team hvor der er højt til loftet, og hvor du får en udfordrende og spændende hverdag

Som IT-supporter bliver du en del af et team på 12 medarbejdere, der både varetager IT-drift og -udvikling, og du bliver en del af en virksomhed, der er i fuld gang med at effektivisere og videreudvikle sit IT-landskab på tværs af driftsløsninger og IT-services. Du bliver en del af vores drifts- og support-team, hvor din tekniske berøringsflade tager udgangspunkt i Microsoft-baserede produkter afviklet on-premise - du vil dog i stigende grad arbejde med cloud-baserede løsninger og have fokus på cloud-området.

Som IT-supporter kan du se frem til et afvekslende og udadvendt job, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan tænke frit. Der er tale om en fuldtidsstilling, og arbejdspladsen er primært på vores hovedkontor i Herlev. Du vil referere til vores IT-chef.

Du får en stor berøringsflade og ansvar for både nye projekter og daglige driftsopgaver

Som IT-supporter er din primære opgave daglig telefon- og onsite-support af mere end 350 kollegaer i hele landet samtidig med, at du sikrer den daglige drift af Carl Ras’ IT-systemer. Du vil få en "blæksprutte-funktion", hvor du bistår på forskellige områder og varetager forskellige opgaver i form af både nye projekter og daglige driftsopgaver. De daglige driftsopgaver vil bl.a. være:

 • Drift og vedligeholdelse on-premise IT-infrastruktur
 • Drift og support af Office 365 samt øvrige applikationer
 • Drift og support af telefonsystemer
 • Udarbejdelse og kvalitetssikring af dokumentation
   

Derudover vil du få mulighed for at deltage i forskellige projekter ved implementering af nye IT-systemer og IT-projekter samt deltage i planlægning og afvikling af vores årlige Carl Ras-messer. Da du skal supportere vores forskellige afdelinger i hele landet, er det et krav, at du har egen bil og kan transportere dig selv.

Du er en succes i jobbet, når du …

… inden for de første 3 måneder:

 • Er selvkørende inden for de mest gængse 1. level supportopgaver herunder telefon- og onsite-support

… inden for 6 måneder:

 • Har tilegnet dig nødvendig viden for at varetage 2. level supportopgaver herunder serverdrift, patch mangament og backup drift
   

Du er serviceorienteret, og du har lysten til at lære nye platforme og systemer at kende

Du har eksempelvis en baggrund som datateknikker med speciale i infrastruktur eller tilsvarende erhvervserfaring. Du har nødvendigvis ikke mange års erfaring med drift og support, men du er nysgerrig, og du har lysten og evnen til at lære nye platforme og systemer at kende og grave dig ned i teknikken. Det er et krav, at du har erfaring med Microsofts produkter herunder Windows servere, desktop OS, Office 365 og Azure, og at du har en generel forståelse for og erfaring med IT-infrastruktur, netværk, printere og mobile enheder. Har du erfaring med gængse virtualiseringsplatforme som Vmware, Hyper-V og Nutanix er det et plus. Det er et krav, at du taler og kommunikerer på flydende dansk, og at du kan gøre dig forståelig på engelsk i tale og skrift.

Som person har du et veludviklet servicegen, og du begår dig naturligt i en udadvendt rolle. Du er struktureret og proaktiv, og du skaber dig let overblik over de daglige opgaver, hvor du selvstændigt prioriterer rækkefølgen i løsningen af dem. Vi tror på, at du lærer bedst ved at få tildelt ansvar fra start - du vil dog aldrig blive overladt til dig selv og altid have dine dygtige kollegaer omkring dig til at sparre med. Du trives i en virksomhed, hvor arbejdet og opgaverne er dynamiske, hvorfor du skal være fleksibel og indforstået med, at der kan forekomme ekstra transport og overarbejde i begrænsede perioder.

I Carl Ras tilbyder vi:

 • Gode kolleger, der prioriterer en fri jargon, afslappende stemning og spændende sociale arrangementer
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Er du klar til en spændende karriere? 

Så ring og hør nærmere hos IT-chef, Erik Borch Olsen, på tlf.  54555451, eller send os din ansøgning via "Søg jobbet her". Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 15. december 2019. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

Forventet ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere her: https://www.carl-ras.dk/rekruttering

Vi glæder os til at høre fra dig.

________________________________________________________________________________

Vi er en familieejet engrosvirksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads!

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Hos os bliver du en del af en stærk kultur og et stærkt sammenhold, som udspringer af en unik familiefølelse. Du får mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får både frihed til og ansvar for at forme din udvikling og karriere.  Vi er stolte af, at Carl Ras er en arbejdsplads med et stærkt og familiært fællesskab, hvor alle er vigtige, og vi er stolte af at være Danmarks 10. bedste arbejdsplads 2019.

Gem job

Carl Ras A/S
Publiceret: 22. november 2019

Arbejdssted

Location Herlev