Application Manager til IT

Kan du bringe ny viden i spil? Vil du afprøve dine kompetencer inden for udvikling og drift af IT-systemer? Så er det dig, vi leder efter i Application Manager Services & SPI – en del af ATP’s IT-afdeling med mere end 250 IT-medarbejdere.

Kan du udfordre as-is?

Vi søger en kollega, der kan bringe nye idéer og metoder i spil. Dig, der har kommerciel forståelse og kommer med den nyeste viden inden for Application Management og optimering af driftsflow.

Du kommer til at arbejde med en bred opgaveportefølje, som involverer vedligehold og drift af applikationer inden for ATP’s Pensions & Investments, der forvalter en formue på 934 mia. kr. Vi vil gerne have nogle skarpe øjne på vores applikationer og disruptes på en konstruktiv måde. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Du vil blive tilknyttet en fast mentor, som vil være din go-to-person i hverdagen. Du er god til at skabe relationer på tværs af forretningen og IT. Din hovedopgave bliver at arbejde inden for SimCorp Dimension (investeringsplatform), Informatica (datatransformation), optimering og drift af vores batch-setup samt prioriterede driftsopgaver. Konkret bliver det desuden dig, der sørger for:

  • at bringe nye vinkler og løsningsforslag på banen
  • Application Management af Dimension og Infomatica
  • tuning af vores batch-setup.
     

Kan du bringe værdi til forretningen?

Du har en relevant IT-faglig uddannelse på kandidatniveau som fx cand.it. eller cand.merc. i E-Business eller Digitalization. Du har en åben og imødekommende personlighed og er frisk på nye opgaver. Du har forståelse for de forretningsvendte aspekter inden for IT-udvikling og har kunden i fokus. Du har kendskab til ITIL-processer og SCRUM. Det vigtigste er imidlertid, at du er:

  • klar på at stå i spidsen for eget opgaveområde
  • opsøgende i forhold til opgaver, viden og relationer
  • ambitiøs og fuld af drive.
     

Du bliver en del af en sektion på otte, hvor ’fail fast’ er en del af kulturen. Til daglig kommer du primært til at arbejde på ATP’s kontor i Hillerød.

Vil du være en del af et IT-fællesskab, der har hele Danmark på kundelisten?

Vi byder dig velkommen til en verden af IT-arkitekter, udviklere, test managers, projektledere og en masse andre dygtige IT-kolleger, der alle er på forkant af deres felt. Vi har høje ambitioner og arbejder konstant på at gøre det bedre og smartere. Derfor har vi brug for din faglighed, nysgerrighed og lyst til at arbejde med IT-løsninger til det offentlige Danmark.

Vi lover dig, at du ikke kommer til at kede dig, når du får stafetten og arbejder selvstændigt for at sikre, at idriftsatte løsninger bliver forankret optimalt i vores IT-landskab. Du bidrager til forretningens tekniske grundlag, arbejder på tværs af organisationen og formidler teknisk og kompleks viden i verdensklasse.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 220 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning

Send os din ansøgning senest torsdag d. 12. december. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Martin Kjærbo Nielsen på tlf. 2499 9194 eller MTN@atp.dk.

Gem job

ATP
Publiceret: 25. november 2019

Arbejdssted

Location Hillerød