Service Konsulent med flair for data til KMD WorkZone

Brænder du for at arbejde i teams og være bindeled mellem kunder og teknik og kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks førende IT-virksomheder? – så er du måske lige den Service Konsulent vi står og mangler.

KMD WorkZone er den førende danske IT-leverandør inden for Enterprise Content Management og Enterprise Information Management. Vores løsning – WorkZone – er et uundværligt værktøj i det daglige arbejde for mere end 40.000 brugere, primært i den offentlige sektor.

Vores kunder er centrale aktører som bl.a. Forsvaret, SKAT, DONG og HOFOR. Vi har et team af dygtige service konsulenter, men søger nu endnu en kollega, som er villig til at lære og vokse ind i en rolle som Workzone Service Konsulent i vores team.

Om jobbet

I rollen som service konsulent med fokus på konverteringer og periodeskift bliver du en del af et team på 3 kompetente kollegaer, der arbejder med analyse og konvertering i/ til og fra Workzone.

Du vil få tildelt en ”buddy”, som er en kollega, der sammen med din leder tager ansvaret for, at du får den nødvendige træning i vores workzone-datamodel. I takt med du bliver oplært, vil du få ansvar for at fortage konverteringer hos kunder, i koordination med en projektleder og ESDH Konsulent.

Du vil skulle indgå i dialog med kunden om data spørgsmål, analyse og rådgivning. Vi arbejder primært via remote opkobling og der er mulighed for at arbejde hjemmefra, når opgaven tillader det.

Efterhånden som du dygtiggør dig, vil du få mere og mere ansvar og efterhånden vil dine primære arbejdsopgaver blive:

  • At analyser konverteringer til / i workzone-datamodellen
  • at foretage konvertering og data rettelser hos kunder
  • at bygge processer og tools til konverteringer og periodeskift
  • at kode scripts til afvikling af teknikere
  • at lave data import og export til / fra Workzone
  • at kunne installere en Workzone-løsning
  • at analyser andre ESDH-systemet til konvertering til Workzone.
     

Faglige kompetencer

Indgangene til jobbet kan være flere; vi forestiller os, at du enten har en relevant mellemlang eller lang videregående IT-uddannelse, eller anden tilsvarende IT erfaring. Du har måske være DBA udvikler, eller have lavet Data Warehouse.

Erfaring med SQL og PL/SQL er et must. Og erfaring med Oracle-platformen er en fordel. Plus kendskab til datamodeller og andre typer databaser.

Personlige kompetencer

Vi forventer at du er selvkørende, engageret, struktureret og god til at kommunikere med kunder og kollegaer på et højt fagligt niveau. Desuden er du analytisk stærk og forstår vigtigheden af at dokumentere. Der forekommer opgaver om aften og i weekender.

Du vil selv have den direkte kundekontakt på mindre opgaver, og fra tid til anden sidde på kundens lokation. Ydermere skal du skal kunne sikkerhedsgodkendes af myndighederne, og have en ren straffeattest.

Du evner at kommunikere både skriftlig og mundtlig på både dansk og engelsk.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Lee Pongkeow Breinholt på telefon +45 44605090. 

Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat til jobbet - så send en ansøgning afsted snarest muligt.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 25. november 2019

Arbejdssted

Location Ballerup