Data Protection Specialist


Vil du arbejde med databeskyttelse i en af Danmarks største IT-virksomheder, og være med til at sikre beskyttelsen af personoplysninger i fremtidens store it-løsninger til offentlige myndigheder og det private erhvervsliv? Så er én de to nyoprettede stillinger som Data Protection Specialist i KMD måske noget for dig.

I KMD’s Data Protection Team er vi øjeblikket to medarbejdere som om lidt skal blive til fire. Teamet ledes af vores Data Protection Officer, og er forankret i Group Legal med rapportering direkte til såvel direktionen som bestyrelsen. Vi er et mindre team, som til dagligt arbejder nært sammen med hele KMD’s juridiske team, vores store sikkerhedsorganisation og vores interne revision. Vi har en uformel og direkte omgangstone, og lægger stor vægt på faglig sparring og samarbejde på tværs.

Om jobbet:

Som Data Protection Specialist i KMD spænder dine arbejdsopgaver bredt over hele spektret af databeskyttelse. Som rådgiver for vores forretning vil du således skulle bistå med tolkning af GDPR og vejledning i efterlevelse i praksis – i KMD’s egenskab som databehandler såvel som dataansvarlig.

Du vil få varierede arbejdsopgaver inden for drift og løbende udvikling af KMD’s Data Protection Program. Et par eksempler kunne være:

  • Rådgivning ifm. databeskyttelsesrelaterede initiativer og kontroller
  • Udarbejdelse af databeskyttelsespolitikker, -processer og -templates
  • Rådgivning ifm. udarbejdelsen af risiko- og konsekvensanalyser
  • Udarbejdelse af materiale til generel awareness og specialiseret træning.
  • Sparring ved eventuelle brud på persondatasikkerheden
  • Gennemføre tilsyn vedrørende efterlevelse m.v.
     

Du vil derudover blive inddraget i spændende og komplekse projekter, som KMD udvikler og leverer til såvel kommuner og staten som private virksomheder. Du vil i forlængelse heraf også komme til at arbejde med persondataretlige implikationer af nye teknologier som biometri, AI m.v.

Om dig

Du har en juridisk baggrund, fx cand. Jur eller cand. Merc. Jur. Derudover har du også reel praktisk erfaring inden for databeskyttelse.

Da KMD er en teknologitung virksomhed vil det desuden være en stor fordel, hvis du har erfaring eller interesse indenfor teknologi-/ IT-branchen.

Det forventes, at du arbejder selvstændigt, struktureret og fokuseret, ligesom du skal trives med pludselige fokusskift fra én opgave til en anden. Derudover forventes det, at du motiveres af komplekse arbejdsopgaver, besidder god forretningsforståelse og evner at kommunikere med personer på alle niveauer.

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge.

KMD har som ambition, at være de bedste på uddannelse af medarbejderne, når man sammenligner med andre store danske it-virksomheder. Samtidig arbejder KMD aktivt med at skabe klare karriereveje både i linjen og i projekter, og tilsvarende er det virksomhedens mål at udvikle og uddanne de bedste specialister.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og over 3.000 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMDs datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til vores DPO og Senior Teamchef Julie de Linde på telefon +45 44605902. Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 26. november 2019

Arbejdssted

Location Ballerup