ITSM Proces-specialist (med Microsoft-DNA) søges

Vil du være en del af en ny bølge - hvor Microsoft-teknologi benyttes til orkestrering af ITSM-processer?

ITSM Company er toneangivende i udvikling af ITSM-standardløsninger til Microsoft Teams og SharePoint, hvor løsningen ITSM360 er den førende ITSM-løsning til Microsoft-teknologistakken.

Din kommende arbejdsplads

ITSM Company (en del af Cloud·Mission-gruppen) er en Microsoft Partner med fokus på ITSM og IT-Governance. Med hovedkontor i Lyngby og datterselskaber i Litauen og Indien har vi på få år skabt stærke internationale resultater med vores egenudviklede ITSM360-løsning.

For at forsætte vores ambitiøse udvikling har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som har løst til at gøre en forskel, og som har talent inden for Microsoft cloud-eco-systemet og ITSM-processer.

ITSM Proces-specialist

Vi søger et par dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere til vores kontor i Lyngby.

De primære arbejdsopgaver i temaet er projektledelse og implementering af ITSM360-løsningen, og rådgivning omkring optimering/effektivisering/automatisering af processer med ITSM360.

Sekundært vil din viden og erfaring indgå i forbindelse med vores løsningers forsatte udvikling, således at vi har en stærk konkurrencemæssig road-map for ITSM360 som sikrer, at vores nuværende position som ledende inden for vores felt stadfæstes.

Kommende arbejdsopgaver

Som en del af teamet vil du blive inddraget i at:

  • Udarbejde og designe ITSM-processer på højt niveau til vores kunder
  • Implementere løsningerne i praksis
  • Projektledelse og sikre bæredygtige ITSM-løsninger
  • Deltagelse i aktiviteter rettet mod partnere og pre-sales opgaver
     

Vores kriterier er

Du har en uddannelse som matcher vores behov. Det kan være datalog, ingeniør, datateknikker eller tilsvarende. Du har arbejdet med ITIL og Microsoft cloud-teknologi, og du brænder for de muligheder som kan skabes med Microsoft 365, Teams, SharePoint og Azure services inden for AI, BOT’s m.m.

Du kan demonstrere selvstændighed, du er åben og udadvendt, og trives i et internationalt miljø hvor dine kunder og kollegaer er internationale.

Det er vigtigt, at du er analytisk og procesorienteret, og evner at sætte dig ind i en holistisk sammenhæng, men samtidig kan arbejde detaljeret.

Du skal være drevet af en iver for at tilegne dig ny viden inden for ITSM og Microsofts cloud-teknologier, og skal kunne perspektivere dem i forhold til kundens kontekst.

Vi tilbyder

Arbejdsglæde er afgørende for os. Vi er en lille arbejdsplads hvor der er plads, og hvor du har store muligheder for at påvirke et paradigmeskift inden for vores område.

Der er store faglige muligheder, et uformelt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer.

Der gives løn/pension i forhold til kvalifikationer.

Har du spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte Thomas Bo Nielsen, Partner, + 45 70 270 570, tbn@cloudmission.net for yderligere information.

For at søge stillingen skal du sende os din ansøgning og dit CV på hello@cloudmission.net

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Cloud Mission ApS
Publiceret: 26. november 2019

Arbejdssted

Location Lyngby