Supportkonsulent med erfaring indenfor Microsoft Server og Microsoft 365 søges til Columbus Infrastructure Services.


Ønsker du at arbejde med Microsoft-produkter, og trives du med en varieret hverdag – så er du måske den supportkonsulent, vi søger!

Columbus Infrastructure Services er en del af Columbus-gruppen og et af Danmarks førende hostinghuse. Baseret på egen backbone-platform implementerer vi fully managed-totalløsninger for vores kunder.

Vi søger nu en supportkonsulent, som er dygtig til at sætte sig i kundens sted og er en ambitiøs problemløser, Du lægger vægt på at sikre gode relationer til kunden såvel som internt i virksomheden.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du blive en del af vores dygtige team, hvor vi arbejder efter ITIL-principperne, uden at de begrænser os i vores daglige agilitet.

Om dig

Som supportkonsulent vil du indgå i vores supportafdeling, hvor vi arbejder med alt fra skift af password og fejlsøgning på kundernes servere til kundeimplementeringer. Der er rig mulighed for at blive udfordret på et teknisk plan og du bliver, sammen med resten af supportteamet, kundernes primære kontakt. For at kunne give vores kunder den bedst mulige service forventer vi, at du er uddannet indenfor området – gerne som IT-supporter eller datateknikker, ligesom du forstår at formidle dit budskab til ikke-tekniske slutbrugere.

Dine faglige kompetencer

Vi søger dig der har:

 • Erfaring med Microsoft Server 2012R2-2016R2
 • Kendskab til netværk, Active Directory, print og Office365
   

Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft SQL, PowerShell og Microsoft Exchange.

Derudover forventer vi at du:

 • Er serviceminded, målrettet, engageret og kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde selvstændigt såvel som indgå i et team
 • Taler flydende dansk og engelsk
 • Kan og har lyst til at tage ansvar
 • Har lyst til at tale med kunderne 
   

Teamet

Teamet består af tre supportkonsulenter foruden dig og du vil referere til Frederik Thordal Jørgensen, som er leder for teamet. Som en del af holdet er det vigtigt for os at du er en holdspiller, der har lyst til at indgå som en aktiv del af teamet, hvor vi med en hyggelig og uformel omgangstone arbejder sammen om at levere de bedste produkter og den bedste service til vores kunder. 

Hvad tilbyder vi…

Vi tilbyder en arbejdsplads med stor mulighed for faglig og personlig udvikling, bl.a. ved at tilbyde relevante certificeringer til alle medarbejdere. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med kompetente kolleger, hvor der er rig mulighed for sparring og vidensdeling på tværs af lokationer.

Der samarbejdes om de enkelte projekter på tværs af organisationen, og vi gør meget for at skabe en kultur, hvor vi kender hinanden godt. Derfor prioriterer vi også trivsel højt og tilbyder attraktive medarbejder vilkår.

Vil du gøre en forskel hos os? 

Så send en kort ansøgning samt CV via "Søg jobbet her.

Hvis du forinden har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frederik Thordal Jørgensen på telefon 2888 8227.

Stillingen forventes besat hurtigst muligt, så alle ansøgninger behandles løbende.

Gem job

Columbus A/S
Publiceret: 27. november 2019

Arbejdssted

Location Ballerup