App-udvikler til Danmarks største jobsite

Vil du stå for at udvikle vores apps, mens du nørder sammen med dine 20 skarpe udviklerkolleger?


Gør vores app endnu bedre

Som vores nye app-udvikler er du drivkraften, der videreudvikler appen, så vores brugere opnår endnu bedre, hurtigere og mere brugervenlige oplevelser. Det gør du ved at udpege de bedste løsninger og værktøjer, der gør en forskel hos vores brugere.

Vi har nogle funktioner, vi gerne vil tilføje eller forbedre i appen. Fx at gøre det muligt at søge jobs direkte fra appen eller at kandidater og virksomheder kan kommunikere direkte.

Du udvikler løsningerne og implementerer dem, ligesom du står for unit testing og integrationstests. Selvfølgelig med støtte og sparring fra dine kolleger.

Du får friheden til at videreudvikle, strukturere og udforme vores app efter, hvad der giver mening. Så du står virkelig i spidsen for de nye kreative løsninger, der influerer tusindvis af daglige brugere.

Klaus Madsen, udviklingschef og din nye leder

Et udviklerteam i hjertet af Jobindex

Dine nye kolleger går meget op i både deres egne og hinandens matematiske og datalogiske indsigt. Derfor er de rigtig gode til at se mulighederne og finde bugsene i koden.

Grundlaget for vores succes som jobportal er i allerhøjeste grad, at udvikling er en af Jobindex’ kerneværdier. Afdelingens hovedansvarsområde er udvikling og drift af vores websites, hvor jobindex.dk er klart det største med 850.000+ unikke brugere om måneden.

Hver dag arbejder vi sammen om at lave de bedst-mulige løsninger, som er testet og kan vedligeholdes. Og vi har tid til det.

Udvikler Michael Budde


Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR business partner hos Jobindex Charlotte Hansen på 38 32 34 29.

I Jobindex har vi 5 stjerner i jobglæde – hvis du vil se mere om hvorfor, og hvordan det er at være ansat her, kan du klikke her.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send dit CV og eventuelt en ansøgning allerede i dag via nedenstående link og senest fredag d. 20. december 2019. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig

Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 27. november 2019

Arbejdssted

Location Frederiksberg