Netværksadministrator og udpræget teamplayer

Vil du arbejde i Danmarks førende medievirksomhed? Er du en erfaren netværkstekniker, der kan indgå i vores eksisterende netværksteam med udstrakt medbestemmelse og indflydelse? Vil du være med til at forandre og virtualisere vores eksisterende netværk? Så send os en ansøgning med det samme

JP/Politikens Hus søger en erfaren netværksadministrator til det team, der varetager driften af vores netværk. Stillingen er den rette for dig, der ønsker faglige udfordringer i samspil med forskellige forretninger i rivende udvikling. Du har lyst at bruge dit teknik-gen til at styre forretningens netværk sikkert gennem forandringer og samtidig sikre en forudsigelig hverdag ved at levere en upåklagelig driftssikkerhed.

Du kommer til at arbejde med et mix af netværksarkitektur, vores egne datacentre, platforme og services, herunder Amazon Web Services (AWS). Der er en høj grad af samarbejde med vores projektkontor og udviklingsafdelinger, både internt og eksternt.

Ansvar og opgaver

Som netværksadministrator vil du indgå i et selvkørende team på fem, som har det daglige ansvar for drift af hele organisationens netværk. Det giver et stort ansvar ift. både proaktiv og reaktiv håndtering af sager og hændelser.

Du får en spændende hverdag i en dynamisk organisation. Hvor du vil indgå i den daglige drift med incident håndtering, problem management, daglige driftsopgaver samt udvikling af netværket.

Vores nuværende platform Baserer sig primært på Cisco og Arista (switching/routing/vpn), Citrix NetScaler, PaloAlto NGFW samt HP/Cisco Campus switching.

Din faglige profil

Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau

Du har erfaring eller kendskab til avanceret netværksfunktionalitet, herunder:

  • Load Balancing
  • Routing
  • Switching
  • Wireless
  • VPN
  • Firewalls.
     

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en interessant og udfordrende hverdag i en markant dansk medievirksomhed i fortsat transformation, hvor digitalisering og dataanvendelse står højt på den strategiske og forretningsmæssige dagsorden.

Du bliver en del af en levende arbejdsplads, der tilskynder fleksibilitet og frihed under ansvar.

Du vil få rig mulighed for at bruge dine samarbejds- og kommunikative evner, da dine opgaver i væsentligt omfang udføres i tæt samarbejde med medarbejdere internt i it-afdelingen og eksternt i forretningsenhederne.

Stillingen er på fuld tid og løn forhandles efter kvalifikationer. Det daglige arbejde forgår i JP/Politikens Hus i København

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.   

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til CTO Kim Hannibal på e-mail kim.hannibal@jpppol.dk eller telefon 2369 0274    

Vi glæder os til at høre fra dig!? 

Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder og debat til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans og Watch Medier. Med JP/Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks og Sveriges mest læste forfattere. Og i regi af Politikens Lokalaviser udgiver vi 25 lokale ugeaviser i Danmark. I form af Saxo har vi Danmarks førende online boghandel samt en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus beskæftiger godt 2.100 ansatte og havde i 2018 en omsætning på 2,8 mia. kr.

Gem job

JP/Politikens Hus
Publiceret: 27. november 2019

Arbejdssted

Location København