Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-manager til international fødevarevirksomhed

Vil du være en del af et internationalt IT-team i en fremadstormende fødevarevirksomhed med hovedkontor i hjertet af København?


Går du rundt med lederambitioner og savner mere udfordring, så har vi en spændende mulighed for dig i Goodvalley. Du vil som IT-manager få ansvaret for, at den daglige drift af vores IT-miljø på tværs af vores lokationer fungerer optimalt. Med reference til firmaets CIO skal du sørge for, at nye implementeringer og opgraderinger bliver udført korrekt og til tiden.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Du vil blive en del af et internationalt team med ca. 20 medarbejdere fordelt mellem Danmark, Ukraine, Polen og Rusland, som sammen arbejder om både Servicedesk, netværk og deployment.
Du vil i samarbejde med CIO omsætte forretningens behov til konkrete IT-projekter og herefter forestå implementering sammen med dit team. Du bliver daglig leder af Operationsteamet, som servicerer Goodvalley´s ca. 700 brugere. Opgaverne for teamet består af IT-servicedesk, deployment, sikkerhed og serverdrift.

Da stort set alle i IT-teamet sidder i udlandet, må der beregnes en del rejsetid, op til 50-70 rejsedage pr. år. Koncernsproget i Goodvalley er engelsk, og det forventes derfor, at du begår dig flydende på engelsk i både skrift og tale.

KVALIFIKATIONER

Du har minimum 5 års erfaring indenfor IT og ideelt set en uddannelsesmæssig baggrund som IT-supporter, eller anden IT-teknisk uddannelse suppleret med relevant lederuddannelse og/eller tilsvarende ledererfaring. Hertil har du erfaring med projektledelse af mindre IT-projekter. Goodvalley er meget centreret om Microsoft-teknologi, så hands-on erfaring med Microsofts nuværende produktlinje, herunder Azure og Microsoft 365, er et must. Du har også erfaring med IP-netværk og Microsoft-servermiljøer. Vi arbejder desuden med Dynamics 365, IOT, SQL, PowerBI, men det er ikke et krav, at du har kendskab til disse.

Gennem vores ledelsesprogram på Goodvalley Academy sørger vi også for at videreudvikle dine evner som leder og klæder dig på til at løfte de opgaver du står over for.

DU FÅR

En arbejdsplads midt i København med passionerede og tillidsfulde kolleger, en attraktiv lønpakke med hjemmearbejdsplads, sundhedsforsikring, fri telefon, en dejlig kantine og ikke mindst masser af mulighed for at lære mere om klimavenlig fødevare- og landbrugsproduktion. Hos Goodvalley arbejder vi med værdierne om gensidig tillid og respekt på tværs af hele organisationen, og det er den holdning, vi forventer, vores kommende kollega har til sit arbejde.

Du vil passe godt ind i teamet, hvis du som person er udadvendt, selvstændig, fleksibel og struktureret. Du er ikke bange for at deltage aktivt i IT-projekter og fejlfinding hvor din ekspertise er brugbar.

OPSTART

Ansættelse hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtaler. Løn er efter kvalifikationer.

SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, kontakt venligst Holger Axelgaard, CIO på telefon: +45 6043 4252. Ansøgning med CV modtages senest d. 15. december 2019.


GOODVALLEY AT A GLANCE

Goodvalley is an international producer of high-quality pork products operating in Poland, Ukraine and Russia based on Danish production standards. The company is to a large extent self-sufficient and masters the whole production chain from field to fork, from growing crops for feed, breeding and slaughtering pigs including using the manure in biogas facilities to produce electricity and organic fertilizer for the fields. Goodvalley is certified as CO2 neutral in the entire organization by German TÜV and operates according to the highest standards in terms of animal welfare, transparency in the production and sustainable production methods. For further information please visit: web: goodvalley.com

Kontaktperson

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 28. november 2019

Arbejdssted

Location København