Fullstack Softwareudvikler - Esbjerg

Her er muligheden for at skabe lige præcis det job du ønsker og udvikle dig i det indenfor de næste mange år. Har du interesse for softwareudvikling på såvel front-end og back-end. Så er det måske dig, vi leder efter!

Vores projekter spænder bredt, men inkluderer ofte elementer som data opsamling via IoT devices eller API’er, databehandling i backend og/eller Cloud, visualisering og styring via mobile apps m.m.

I dit nye job vil du primært skulle arbejde med design og implementering af løsninger til data opsamling, back-end og arkitektur samt Cloud-opsætning/udvikling. Vi er et tværfagligt agilt team, så du vil også fra tid til anden blive involveret i de øvrige projekter vi laver.

Om dig

Du brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Du har nogle års praktisk erfaring med udvikling. Det er vigtigt, at du går op i dit håndværk, og at du har principper omkring din softwareudvikling. Du bliver ikke fristet af den hurtige løsning, men forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Den ideelle kandidat har en 2-5 års erfaring og er en stærk all-round softwareudvikler, der mestrer flere programmeringssprog, bruger en lang række tools (kender endnu flere) samt ved noget om arkitektur og sikkerhed indenfor IT-løsninger.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datamatiker, datalog, ingeniør eller lignende, men det vigtigste er helt sikkert dig. Det forventes, at du aktivt udvikler din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du skal være god til at drive dig selv og være opsøgende. 

Du vil indgå i et team med erfarne udviklere, hvor vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter indenfor f.eks. Mobile apps, Microservices, Cloud løsninger, Docker, IoT, NoSQL, Machine Learning og meget andet – afhængigt af dine kompetencer og interesser.

Vores nye kollega har:

 • Erfaring med JavaScript, TypeScript, HTML5 og React
 • Erfaring med flere af: Java, .NET, Azure, AWS, noSQL/SQL DBs og lign
 • Solid erfaring med programmering og integration via APIer og REST services.
 • Måske erfaring med iOS/Android mobil-udvikling
 • Erfaring med at arbejde agilt
 • Teknisk nysgerrig og brænder for teknologiske udfordringer
 • Konstant fornyer din viden og bidrager til vores team.
   

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en dynamisk organisation med flad struktur. Vi har en uformel tone og lægger stor vægt på passion i det vi laver. Trifork driver og organiserer flere internationale konferencer og du har mulighed for at bidrage til konferenceprogrammer, lære af de bedste fagfolk i verden og netværke med ligestillede fra ind- og udland og dermed hele tiden udvide din viden. Der er gode betingelser for socialt samvær og fleksible arbejdstider. Glæd dig til et miljø hvor du kan bruge din faglighed og kreativitet til at gøre en forskel for kunder og internt i Trifork.

Hos Trifork Esbjerg har vi bl.a.

 • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør
 • Selvbestemmelse og frihed under ansvar
 • Højt fagligt miljø med mulighed for udvikling
 • Mulighed for deltagelse på GOTO-konferencer, GOTO nights og kundearrangementer
 • Mulighed for Scrum-certificering
 • Årlig strategi-tur med fokus på teambuilding og firmakultur.

 

Gem job

Trifork
Publiceret: 28. november 2019

Arbejdssted

Location Esbjerg

Job hos virksomheden