Application Manager til Vejdirektoratets Digitalisering og IT-område

Brænder du for at arbejde med applikationer og har du et konstant øje for potentielle forbedringer, der skaber værdi for forretningen, så er stillingen som Application Manager i Vejdirektoratet måske noget for dig.

Vejdirektoratet har fokus på at udnytte nye digitale muligheder og har opstillet et målbillede for forretningsmæssige ambitioner inden for digitalisering. Med afsæt i målbilledet skal vi realisere en gennemgribende digitalisering af Vejdirektoratet. I Digitalisering og IT er vi i gang med en omstilling fra en it-organisation med hovedfokus på drift af it, til en organisation med hovedfokus på at sætte retning for digitalisering og yde strategisk digitaliseringsstøtte til de vej- og trafikfaglige enheder.

Dine opgaver

Som Application Manager får du ansvaret for den løbende håndtering af en række applikationer, hvor du bringer din viden i spil overfor dine samarbejdspartnere i og uden for Vejdirektoratet. Med din store viden om applikationerne og dine samarbejdspartneres fagområde vil du være et naturligt bindeled og en uundværlig sparringspartner i alle beslutninger vedrørende vedligehold og udvikling af applikationerne. Derudover vil du få en central rolle i forhold til, at Digitalisering og IT-området leverer værdi i overensstemmelse med Vejdirektoratets overordnede strategi.

Dine primære opgaver er:

 • Være i løbende dialog og sparring med systemejere og brugere i forretningen, så krav og ønsker til applikationerne omsættes til de rette løsninger
 • Koordinere videreudviklingsopgaver og deltage i større, nye udviklingsprojekter
 • Prioritere ændringsønsker og koordinering af disse  
 • Ændrings- og fejlhåndtering i samarbejde med dine kolleger og leverandører
 • Planlægge og gennemføre test i tæt samarbejde med leverandører og brugere  
 • Sørge for den rette systemdokumentation og vedligeholdelse af processer
 • Økonomi- og leverandørstyring.
   

Din profil

Vi forstiller os, at du har en relevant IT-baggrund kombineret med konkret erfaring med Application Management. Du skal have interesse for vej- og trafikfaglige systemer og være nysgerrig på, hvad der sker inden for området.
Vi forventer, at du har en proaktiv, udadvendt og struktureret tilgang til dine opgaver, hvor du ved hjælp af dine kommunikative evner formår at skabe og vedligeholde stærke relationer til dine samarbejdspartnere.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har god forståelse for og indsigt i IT-teknologi og kan omsætte det til konkrete løsninger  
 • Har erfaring inden for GIS
 • Har erfaring med agile leverancemetoder  
 • Har erfaring med identifikation af brugerbehov og behovsbeskrivelser.
   

Du vil få et stort, selvstændigt ansvarsområde, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde resultatorienteret i forhold til din portefølje af applikationer. Vi forventer, at du løbende har fingeren på pulsen i forhold til at spotte trends og mulige forbedringer af det eksisterende.
Som kollega er du fleksibel og rummelig i dine samarbejdsrelationer, og du formår at holde hovedet koldt og humøret højt, selv når det spidser til. Du kan arbejde selvstændigt og samtidig være en teamplayer, og så er du resultatorienteret og interesseret i at lære nyt.

Om os

Digitaliserings- og IT-området består af afdelingerne Strategi og forretningsudvikling, Udvikling og vedligehold samt Drift. I alt er vi ca. 55 medarbejdere, hvoraf størstedelen har tjenestested i Fløng. Vi ønsker at være kendetegnet ved en professionel håndtering af vores ansvar i et arbejdsmiljø, hvor vi er uformelle, positive og viser respekt for hinanden.

Du bliver en del af afdelingen Udvikling og vedligeholdelse, der består af ca. 20 medarbejdere med ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af en lang række af Vejdirektoratets applikationer. Vi arbejder med både vej- og trafikfaglige systemer og administrative systemer som ESDH, Intranet og ERP (SAP).

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil i forbindelse med din ansættelse skulle vælge, om du ønsker tjenestested hos Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg eller på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Du skal forvente at skulle arbejde 4-6 dage månedligt i Fløng, såfremt du vælger tjenestested i Skanderborg og tilsvarende 4-6 dage månedligt i Skanderborg, såfremt du vælger tjenestested i Fløng.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Udvikling og vedligehold, Anita Bjørg Dalegaard, der kan træffes på telefon 4030 9673.  

Er du interesseret?

Send din ansøgning hurtigst muligt eller senest søndag d. 15. december 2019. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg jobbet her” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Gem job

Vejdirektoratet
Publiceret: 11. december 2019

Arbejdssted

Location Skanderborg eller Fløng