Department Manager til Tech Academy and Reference Implementations

Har du tidligere erfaring med IT og ledelse, samt lyst til at stå i spidsen for en afdeling i BEC, der har ansvaret for teknisk uddannelse af udviklere og andre teknikere? Og har du en god forståelse for ledelse og håndtering af især yngre generationer? Så er det dig vi søger:

Vil du være nøgleperson i forbindelse med vidensdeling og facilitering af læring i BEC?

Som afdelingsleder har du til opgave at udstikke retning og rammer indenfor dit forretningsdomæne. Du vil blive personaleleder for 14 - 20 mennesker fordelt på to teams. I jobbet har du flere ansvarsområder. Du vil være ansvarlig for BEC's graduate program samt ansvarlig for udannelse, læring og vidensdeling for vores mere end 450 udviklere på tværs af fire lokationer i Roskilde, Herning og Warszawa.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • lede og supervisere medarbejderne i afdelingen du er ansvarlig for
 • etablere et teknisk onboarding program til alle nye udviklere
 • koordinere uddannelse, facilitere events samt eksekvere uddannelsesforløb
 • sikre tilfredsstillende udvikling af nye reference implementations, samt videreudvikling af og drift af eksisterende application frameworks (I*net og MIX)
 • være ansvarshaver for open source i BEC.
   

Der vil være rejseaktivitet til Warszawa ca. hver anden måned.

Du er en udadvendt og empatisk leder der gør et stærkt personligt indtryk på andre

Vi forestiller os at du som person har en god forståelse for andre mennesker, både introverte- og ekstroverte udviklere. Du forstår at motivere og styrke menneskene omkring dig. Dette lykkedes du bl.a. med gennem din respekt for de andre team-medlemmers synspunkter og bidrag. Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og forstår at planlægge aktiviteter og projekter i god tid for at sikre overholdelse af tidsfrister og delmål.

Derudover kunne vi tænke os at du:

 • har en relevant uddannelse indenfor IT og ledelse
 • har erfaring med softwareudvikling eller som minimum kendskab til det
 • teknisk forståelse samt forståelse for læring
 • behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt på et højt niveau
 • er SAFe og/el. scrum certificeret eller har et ønske om at blive det.
   

Hvem er vi?

I Tech Academy and Reference Implementations har vi ansvaret for teknisk uddannelse af udviklere og andre teknikere i BEC samt BEC's graduate program. Vi understøtter vidensdeling, tekniske netværk, facilitering af læring og arrangementer. Teamet er et nyt strategisk initiativ, der skal flytte BEC kompetencemæssigt og understøtte vores people vision.

Du bliver leder for en afdeling der besidder IT og programmeringskompetencer samt kompetencer indenfor kommunikation og læring. Tech Academy er 'born agile', og Reference Implementations er meget velkørende. Vi har et godt sammenhold, og vi er gode til at støtte op om hinanden, når det brænder på. Du vil få mulighed for at blive en del af et større ledelsesfællesskab i BEC, og du har mulighed for at deltage i vores CoP (Community of Practice) for department managers, hvor man systematisk kan dele og udvikle sin faglighed med andre department managers i BEC.

Kan du se dig selv hos os?

Så glæder vi os til at få din ansøgning og cv senest den 02.01.2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte development director Andreas Povlsen på 61567457.

Gem job

BEC
Publiceret: 29. november 2019

Arbejdssted

Location Roskilde