Senior Dynamics NAV-udvikler

Erfaren, pragmatisk Dynamics NAV-udvikler med overblik og øje for de tekniske detaljer.

Det handler om udvikling og tilpasning af teknologiske løsninger, der skaber forbedringer i hverdagen og på bundlinjen for vores kunder. Du er dybtgående skarp i NAV-applikationen. Du er analytisk, glad for udfordringer og er pragmatisk i dine løsningsforslag til virksomhederne komplekse forretningsopgaver.

Sammen med resten af ADDvision får du arbejdsplads på vores kontor i Herlev – i en virksomhed, hvor visionerne har frit spil. Dine kollegaer er en gruppe erfarne og dygtige konsulenter, der arbejder med moderne teknologiske løsninger. Vores kompetencer spænder over store ERP-systemer, online lagerstyringsløsninger, hosting, og it-drift. Vi er en veletableret Microsoft partner og vi er sparringspartner for en stærk portefølje af mindre og mellemstore virksomheder.

Bliv kundens rådgiver og sparringspartner

Kunderne er glade for at blive rådgivet af dig om både de store linjer og detaljerne i NAV-løsningen – fordi du evner at sætte dig i brugerens og ledelsens sted, kender de forretningsmæssige problemstillinger og kan forstå komplekse teknologiske løsninger. Det gør dem trygge og tilfredse, at du ikke slipper opgaverne, før de er helt færdige.

Som Microsoft Dynamics NAV-udvikler bliver du en del af et stærkt NAV-team med daglig direkte kundekontakt, og du vil både på egen hånd og i samarbejde med dine kolleger være med til at rådgive og videreudvikle Dynamics NAV-løsninger til virksomheder i Danmark. Teamets fornemste mål er at give kunderne mere tid og bedre forretningsresultater. Det gør vi ved at sætte os ind i og analysere deres situation, processer og flows. Og ved at løse opgaverne i et samarbejde, der fastholder den gode langvarige relation med kunden.

Som NAV-udvikler bliver dine primære opgaver:

 • At danne dig et overblik over kundernes virksomhed, forstå deres behov – og oversætte det til NAV-funktionalitet, processer og flows
 • Rådgive kunderne inden for Dynamics NAV-applikationen og vores ydelser
 • Være med til at udarbejde oplæg og tilbud sammen med NAV-teamet
 • Kvalitetssikre special-tilpasninger
 • Implementere løsninger  og hjælpe kunderne godt i gang
 • Tæt dialog med vores kunder
   

Bliv vores nye kollega, hvis:

 • Du har min. 5 års erfaring som Microsoft Dynamics NAV-udvikler, og har stor erfaring i applikationen.
 • Du har blik for detaljerne, stor teknologisk indsigt – og også overblikket over den samlede løsning.
 • Du har gode sociale kompetencer, solide kommunikationsevner, og du kan rådgive kunderne ud fra deres behov.
 • Du er faglig stolt, sætter din egen kvalitetsbarre højt og er vant til, at andre gør det samme
 • Har du erfaring med handelsvirksomheder og WMS-løsninger bliver vi glade – men det er ikke et krav
 • Du elsker at lære nye ting, og du vil gerne have en god og tryg arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i jobbet.
 • Du er selvstændig, proaktiv og får tingene løst. Og du trives i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job.
   

Få gode vilkår og kolleger hos en af Danmarks bedste mindre arbejdspladser

Hos ADDvision bliver du en del af et travlt og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Du kommer til at sidde i storkontor med dine nye kolleger. Vi bruger flittigt hinanden til sparring, både før og efter vi drager ud til kunderne.

Vi arbejder kontinuerligt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi alle føler os tilpas, så lønnen er selvfølgelig konkurrencedygtig og der er godt med faglige udfordringer. Vi gør også meget ud af, at virksomheden fungerer socialt. I vores medarbejderklub er vi sammen om forskellige aktiviteter og arrangementer. Derudover tager vi af og til en fordybelsesdag, hvor vi deler vores erfaringer, og vi er stolte af at score højt i Great Place to Works undersøgelser af arbejdsmiljø.

Er du vores nye NAV-udvikler?

Så send din ansøgning og CV til:

ADDvision a/s,
Kantatevej 26B,
DK-2730 Herlev,
Att.: Per Steen Jensen

eller via mail til: job@addvision.dk
Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Gem job

ADDvision a/s
Publiceret: 29. november 2019

Arbejdssted

Location Herlev