Forretningsanalytiker til Business Development, Corporate Banking

Vil du være med til at sætte præg på forretningsudviklingen inden for erhvervs- og investeringsområdet for over 120 pengeinstitutter i Norden?

Business Development i Corporate Banking søger en erfaren forretningsanalytiker til forretningsudvikling inden for erhvervsområdet med primær fokus betalingsløsninger/-integrationer.

Erhvervsløsninger er i vækst hos vores pengeinstitutter, og vi har derfor behov for yderligere kræfter inden for forretningsanalyse. Business Development har gennem de senere år arbejdet med at udvikle en række løsninger inden for kreditprocesser til erhverv, onboarding og ERP integrationsløsninger.

I Business Development har vi blandt andet fokus på at matche og udfordre vores kunders nuværende og fremtidige behov inden for betalingsløsninger, rådgivningsløsninger og procesforbedringer.

Spændende udviklingsmuligheder inden for Erhverv

Med din faglige ballast skaber du business cases i forhold til værdiskabelsen overfor slutbrugerne. Du medvirker til at præge udviklingen og stille skarpt på erhvervskundens og rådgiverens behov, som kræver, at du har kendskab og erfaring med finansielle produkter – og ikke mindst hvorledes de er opbygget. Med udgangspunkt i pengeinstitutternes forretningsbehov får du mulighed for at designe løsninger og services, der fastholder og tiltrækker nye kunder til SDC.

Lidt om dig:

Du har en solid viden om og finansielle løsninger til erhvervslivet. Din forretningsmæssige forståelse er afgørende for kvaliteten af slutprodukterne til SDC’s kunder. Du formår at løfte dig op og beskrive helheden, men samtidig også har evnen til at kunne diskutere detaljer i en specifik løsning for vores kunder. Det er afgørende, at du evner at arbejde struktureret, således at du baseret på din store faglige viden kan udarbejde løsninger, som bringer vores kunder på forkant af udviklingen, og som understøtter deres forretning bedst muligt.

Den kompetente kandidat

I Business Development har vi blandt andet fokus på at matche og udfordre vores kunders nuværende og fremtidige behov inden for betalingsløsninger, rådgivningsløsninger og procesforbedringer. Det er derfor vigtigt, at du har arbejdet med erhvervsområdet tidligere. Din forretningsmæssige forståelse er afgørende for kvaliteten af slutprodukterne til SDC’s kunder.

Den ideelle kandidat har mindst 5 års erfaring med forretningsudvikling i et pengeinstitut eller tilsvarende og har gerne kendskab til ERP-integrationer og ISO20022.

Din rolle som forretningsanalytiker er at skabe bro mellem forretningskrav og IT, og det er derfor vigtigt, at du er analytisk stærk, har erfaring med IT-projekter, og at du kan omsætte din forretningsviden til forretningsmæssige krav, som udviklerne kan arbejde ud fra. Det forventes, at du evner at kommunikere og samarbejde med medarbejdere på alle niveauer hos kunderne og internt på SDC. Det er et krav, at du kan formulere dig mundtligt og skriftligt på engelsk.

Få gode udviklingsmuligheder og vilkår

Med mere end 120 kunder repræsenteret i Danmark, Norge, Færøerne og Sverige er der ikke 2 dage, som er ens, og du får rig mulighed for indflydelse på din egen hverdag og for at præge udviklingen af løsninger til vores pengeinstitutters kunder.

Derudover får du også tilegnet kompetencer, der på sigt kan føre til andre spændende karriereveje hos os.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Vil du høre mere om stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte Thomas (se faktaboks) Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning samt CV.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Læs meget mere om SDC er: www.sdc.dk

ABOUT SDC

SDC is a modern, business-oriented IT partner for the Nordic financial sector. Our core services are system development and maintenance. Our ambition is simple: We emphasize professional use of technology and have a strong customer focus and a cost-effective business model in order to become the leading IT partner in the Nordic financial sector measured on quality, price and business support.

Ansøgningsfrist:

20. december 2019

Stillingskategori:

Informationsteknologi

Kontaktperson:

Head of Business Development Thomas Tang Pjetursson

Telefon:

+45 4195 0178

Stillingsbetegnelse:

Forretningsanalytiker til Business Development, Corporate Banking

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 29. november 2019

Arbejdssted

Location Ballerup