Digitaliserings- og innovationsleder til international entreprenørkoncern

Bygge- og anlægsbranchen er i gang med en nødvendig transformation med ny teknologi, digitalisering og nye samarbejdsmuligheder. Vi har klare mål for effektivisering, risikostyring og kvalitetsforbedringer, og vi arbejder med nye partnerskabsmodeller samt fokuserer blandt andet på FN’s verdensmål nr. 13 om reduktion af CO2.

For at øge fokus og fremdriften på digitalisering og innovation har vi i Aarsleff-koncernen etableret et digitalt Center of Excellence med direkte reference til koncernledelsen, og det kan du blive en del af, hvis du:

 • er rutineret i innovationsledelse og innovationsmetoder
 • er dygtig til at facilitere kollegaer og specialister
 • er overbevist om, at du både kan aktivere dine kollegaers kreativitet og opfindsomhed
 • fungerer godt som en tydeligt kommunikerende ankermand
 • har erfaring med crowdsourcing platforme
 • brænder så meget for iværksætteri og entreprenørskab, at du kan blive en nøgleperson, som er med til at udbrede et digitalt agilt DNA i en førende entreprenørkoncern.
   

Du er med fra start

Aarsleff er i konstant udvikling. Nytænkning og handlekraft balanceret med traditionelle værdier er en realiseret del af vores værdigrundlag. Vi er er omstillingsparate og vores specialist-dna inkluderer i en digital fremtid evnen til at skabe en bæredygtig og markant forretningsværdi med brug af digitale teknologier.

Du får mulighed for at være med fra start og kan således præge etableringen af og rammerne for vores nye forretningsenhed, som får:

 • ansvar for at være innovationsambassadører internt og eksternt og arbejde målrettet med den forandringsopgave, det er at udbrede et digitalt agilt DNA
 • til opgave at prioritere og være opdateret med viden og i god kontakt med partnere inden for innovation og strategi
 • fundet vejen uanset uklarheder – vi er entreprenører og iværksættere; vi stopper ikke
 • ledet og støttet forretningen med empati og god energi
 • samarbejdet og eksekveret via reflekteret procesforståelse og målrettet facilitering
 • prioriteret at lære om nye værktøjer og metoder i innovationsverdenen som fx Value Proposition Canvas, Business Model Canvas, Lean Startup-metoden, Design Thinking, Google Venture Design Sprints og Agile/Scrum.
   

Dine opgaver

Dine opgaver vil i starten være varierede og i udpræget grad ’hands on’. Du skal blandt andet:

 • deltage i udarbejdelse af strategier til styring af innovationspipelines
 • deltage i udarbejdelse af strategier til opskalering
 • planlægge og gennemføre intern innovationskonkurrence på koncernniveau
 • koordinere og styre eksterne samarbejdspartnere
 • udarbejde, teste og forbedre innovationsformater og processer
 • arbejde sammen om tværfunktionelle ideer, herunder støtte kollegaer igennem effektive innovationsmetoder og opnå bedre beslutninger hurtigere.
   

Koncernopgaver med udgangspunkt i Aarhus

Din primære arbejdsplads bliver på Aarsleffs hovedkontor i Viby J, hvor du bliver en del af Digital forretningsudvikling. Du skal forvente rejseaktivitet til vores kontorer og selskaber i Danmark og i udlandet.

Er du vores nye kollega?

Du er begejstret for at være i en opstartsverden, og du motiveres af at finde vej. Du har en god portion erfaring med at arbejde i tværfunktionelle teams inden for virksomhedsinnovation. Du har mange historier om både fiaskoer og hurtig læring og ikke mindst erfaring med at støtte organisatoriske transformationer fra forskellige brancher og større virksomheder.

Du har mindst fem års praktisk erfaring med digitalisering og innovation. Vi tænker, du har en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, men din personlighed, dit CV og dine dokumenterede resultater inden for iværksætteri eller innovation vægter vi højere.

Som person forventer vi, at du er forretningsorienteret, samarbejdende og har personlig gennemslagskraft uden at det på nogen måde forringer dine evner til at skabe holdresultater. Du kommunikerer perfekt i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Som virksomhed vil vi være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, så det er også vigtigt, at du har øje for dette.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte chef for digital forretningsudvikling Jens V.G. Poulsen på 8744 2270 for at få yderligere information.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 22. december 2019.

Bemærk: ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 12 milliarder kroner om året – heraf 29 % i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.500 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre

Gem job

Per Aarsleff A/S
Publiceret: 29. november 2019

Arbejdssted

Location Viby J