IT Infrastructure Specialist til ASSA ABLOY

Leder du efter en (ny) udfordring inden for IT-verdenen? Måske er dette job som IT Infrastructure Specialist noget for dig…
 

For vores kunde, ASSA ABLOY, søger vi en IT-kollega.

ASSA ABLOY er på vej mod fremtiden og håber på at kunne byde netop dig velkommen til nye og spændende udfordringer i en global virksomhed! IT-organisationen er en del af ??ASSA ABLOY Entrance Systems og består af cirka 80 ansatte, der betjener den globale organisation.

I jobbet som IT Infrastructure Specialist i ASSA ABLOY Entrance Systems vil du være en del af et meget kompetent og professionelt team. Du tilbydes et selvstændigt og spændende job i et internationalt og fleksibelt miljø med konstante nye udfordringer. For den rigtige person er mulighederne næsten uendelige!

Jobbet:

Som IT Infrastructure Specialist, vil du primært supportere deres afdelinger i Ballerup og Ringe, og her støtte slutbrugerne indenfor den samlede IT-infrastruktur. Du skal sikre, at alle brugere har et velfungerende IT-miljø og bruger systemerne på en optimal måde, samt vedligeholde, opgradere og overvåge de systemer som IT-afdelingen supportere. Du vil blive en del af det nordiske team, der håndterer både first- og second level support – både onsite og remote. Jobbet inkluderer også indkøb, installation og distribution af IT-hardware, såsom arbejdsstationer, printere osv.

Du kommunikerer dagligt med kolleger over hele verden for at sikre en samlet tilgang til processer, og du vil også deltage i implementering af nye infrastrukturløsninger. Derudover vil du igangsætte og drive projekter, og du vil være ansvarlig for support og leverance inden for dit arbejdsområde.

Som virksomhed udvikler de sig hele tiden, og forsøger altid at strukturere og kortlægge processer for deres arbejde, i forsøget om at være mere effektive og arbejde ensformigt mod et fælles mål.

Hvem er du?

Du kan sagtens være nyuddannet datatekniker, IT-supporter eller lignende, men du har sandsynligvis et par års erfaring. Du skal være vant til eller have lysten til at arbejde med at yde slutbruger support i et Microsoft miljø. De ser gerne, at du har erfaring med Microsoft Windows Client- og server setup, VMWare og har gode netværks-færdigheder.

For at trives i deres organisation skal du være en god kommunikator, selv- og resultatdrevet, ivrig efter at hjælpe, pædagogisk og ikke mindst agere teamspiller med en god evne til at prioritere.

Eftersom engelsk er virksomhedssproget, forventer de, at du har en høj faglig viden og er i stand til at tale, læse og skrive frit, når du kommunikere med dine internationale kolleger.

Mere om ASSA ABLOY:

At arbejde for ASSA ABLOY betyder, at du vil være en del af et dynamisk miljø og udvikle innovative løsninger til at forbedre vores kunders liv. Som verdensledende inden for døråbningsløsninger bruger vi de nyeste teknologier til at åbne dørene til begivenheder, hospitaler, uddannelser, hjem, hoteller, lufthavne og virksomheder. At blive medlem af ASSA ABLOY betyder at være en del af et hurtigtudviklende firma med mange muligheder.

Vil du gerne være med til at åbne fremtidens døre?

Hvad kan du forvente:

  • En spændende og uforudsigelig hverdag med masser af tekniske udfordringer
  • Gode ordnede ansættelsesvilkår med en attraktiv lønpakke
  • Et fleksibelt og afvekslende job med frihed under ansvar
  • Da du også skal supportere afdelingen i Ringe på Fyn, må du forvente at dette er din arbejdsplads et par dage om ugen.
     

Hvem er ASSA ABLOY?

ASSA ABLOY blev startet i 1994 med sammenlægningen af ASSA i Sverige og Abloy i Finland. Siden da er ASSA ABLOY vokset fra at være en regional virksomhed, til at være en international koncern med godt og vel 48.500 ansatte og en årlig omsætning på tæt på 8,2 milliarder EUR.

De arbejder i modne og nye markeder verden over, med førende positioner i store dele af Europa, Nordamerika og Asien. I et hurtigt voksende sikkerhedssegment, har ASSA ABLOY-koncernen en uovertruffen tilstedeværelse inden for områder som adgangskontrol, identifikationsteknologi, adgangsautomatisering og hotelsikkerhed.

Læs mere her

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 3. december 2019

Arbejdssted

Location Ballerup