Java-udvikler til backend-team

TV 2 Data søger en Java-udvikler, med passion for at lave moderne driftssikre løsninger. Stillingen er en del af det fantastiske Integration & Services team, der har ansvaret for applikationer, services og integrationer, der understøtter TV 2s digitale platforme med Content Data og Backend-funktionalitet.

Vi lægger vægt på personer med kendskab til seneste trends inden for Java, og fokus på at vælge den rette teknologi til opgaven. En god kandidat er en person, der er stærk fortaler for ”best practices” indenfor softwareudvikling, som elsker at lære nye teknologier og forstår værdien af at arbejde og løse opgaver i et team.

Du må gerne have ca. 2 års erfaring med softwareudvikling og følgende færdigheder:

 • komfortabel med at sætte dig ind i nye teknologier og tænker ikke i one-size-fits-all løsninger
 • kan eksekvere i et miljø med mange forskellige opgaver og bevare overblikket
 • føler end-to-end ejerskab over de systemer, du er med til at udvikle og ser vigtigheden ved effektiv monitorering, dokumentation og test coverage
 • kan udarbejde teknisk løsningsdesign ud fra de givne konditioner og funktionelle krav.
   

Frem for alt er du en teamplayer, der ved, at der opnås mest i fællesskab og som styrker både dine egne og teamets kompetencer gennem aktiv sparring.

Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med nogle af nedenstående områder:

 • Cloud-teknologi – primært AWS
 • Jersey, JAX-RS
 • Maven/Gradle, Jenkins, Rancher, Postgres/Mysql, Jetty/Tomcat, Linux, Github
 • Agil udvikling (Scrum).
   

TV 2 Data understøtter den digitale udvikling indenfor BI, Data Lake (Azure) og vores digitale reklameløsninger. Vi arbejder agilt på tværs af teams og tæt på produktmanagers og redaktionerne. Her er højt til loftet, og vi sætter en ære i at tænke kreativt.

Vi leverer services til TV 2s kanaler og digitale løsninger herunder tv2.dk, TV 2 PLAY, TV 2 Sport og TV 2 Vejret fordelt på web, apps, Smart TV, Apple Tv m.fl.

TV 2 er en utrolig spændende arbejdsplads, hvor det kan mærkes overalt, når der sker noget spændende; uanset om det er ”Breaking” eller der står en kø af håbefulde X-Faktor deltagere udenfor døren. Vi kan tilbyde dig en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt dynamisk miljø, hvor der er plads til den enkelte, og hvor du får mulighed for at udnytte og udvikle dine kompetencer.

Arbejdsstedet er på Kvægtorvet i Odense. Tiltrædelse snarest muligt, samtaler afholdes løbende.

Til din ansøgning vedhæftes CV, andre relevante dokumenter og evt. link til GitHub.

Ansøgningsfrist:

5. januar 2020

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Morten Christian Lehm
Teamchef
mole@tv2.dk
Tlf.: 61931538.


TV 2 DANMARK er en medievirksomhed med digitale ambitioner og en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS og TV 2 SPORT, og samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære. Streamingstjenesten TV 2 PLAY er virksomhedens digitale betalingsunivers, mens tv2.dk og apps er TV 2s frit tilgængelige platforme. På tværs af kanaler og platforme har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public servicevirksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1200 ansatte og hovedkontor i Odense.

Gem job

TV 2
Publiceret: 4. december 2019

Arbejdssted

Location Odense