IT-supportelev til dansk multibrand designhus

Har du lyst til at være den, dine kolleger går til, når de har brug for hjælp med  IT? Er du serviceminded og gør du tingene lidt mere end ordentligt, fordi du ved, at din indsats hver dag er med til at gøre en forskel? Så er du måske vores nye IT-supportelev.

Som support-elev hos Rosendahl Design Group bliver du en del af vores IT-team, der består af 4 personer fordelt på support, projektledelse, programmering og datateknik (infrastruktur). Herudover har vi en ITU-studerende softwareudvikler. Vores vigtigste opgave er, at vi IT-understøtter alle virksomhedens afdelinger, der tæller hele værdikæden fra design, udvikling, salg, marketing til logistik og økonomi.

Jobbet

Du vil i takt med din udvikling og uddannelse komme til at arbejde med de forskellige opgaver, der er i en IT-afdeling og med hovedvægten på bruger- og system/applikationssupport. Du vil i høj grad også selv kunne være med til at forme og udvikle jobbet.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Oprette nye medarbejder/afslutte tidligere
 • Opsætning af arbejdsplads
 • Fejlfinding
 • Drift af diverse systemer så som Dynamics AX, inRiver, diverse Integrationer, MS SCCM
 • Systemopdateringer
 • Helpdesk-funktion
 • Udarbejdelse af dokumentation
 • …. Og alle mulige andre ad hoc-opgaver
   

Du får et tæt samarbejde med dine kolleger i IT, og vores IT-supporter vil være din primære kontakt og også sørge for, at du får den nødvendige oplæring.

Om dig

Du har formentlig været igennem nogle overvejelser og kommet frem til, at IT-support elev er lige dig. Har du prøvet kræfter med andre fag fx via fritids-, studiejobs, sabbatår eller andet er det en fordel men ikke et krav. Det er ikke afgørende, om du er elev eller voksenelev men derimod, at du:

 • Har bestået grundforløbet data & kommunikation
 • Er serviceminded og trives med at hjælpe kolleger, der har meget forskellige IT-kundskaber 
 • Er udadvendt og kan begå dig på alle niveauer
 • Er nysgerrig og har lyst til at lære nyt
 • Er handlekraftig og går positivt til både små og store opgaver
 • Motiveres af at arbejde i et stærkt fagligt miljø
 • Sætter pris på en uformel omgangstone  
   

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt elevforløb, hvor du får mulighed for at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource, og vi vægter medarbejdertrivsel højt. Derfor er det afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til elevpladsen, er du velkommen til at kontakte IT Manager, Bente Brock
bbr@rdg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

Vi modtager kun ansøgninger, der er søgt online via nedenstående link.


Om Rosendahl Design Group

Vi er en danskejet familievirksomhed med 160 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Se mere på Rosendahl Design Group.

Gem job

Rosendahl Design Group A/S
Publiceret: 4. december 2019

Arbejdssted

Location Hørsholm