For­ret­nings­ud­vik­ler til Capital Markets De­ve­l­op­ment i Jyske Bank med interesse for IT og for­ret­nings­a­na­ly­se

Vi mangler en kollega, der vil påtage sig et stort ansvar og bidrage til udviklingen af fremtidens kapitalmarkedsløsninger for Jyske Bank.

Du brænder for IT- og forretningsudvikling inden for Capital Markets og teknologi (FinTech/RegTech) og måske har du også erfaring med at arbejde agilt? Vi giver dig muligheden for at blive en del af den afdeling i Jyske Bank, hvor vi har ansvaret for udvikling af koncepter og IT løsninger, der understøtter både Front Office, Back Office, og regulative krav inden for produktgrupperne Aktier, Obligationer, Valuta, Likviditet, Råvarer og Derivater.

Jobbet

Som Forretningsudvikler i Capital Markets Development (CMD) indgår du i et agilt team, sammensat af specialister og forretningsudviklere med dyb viden på deres område. Du vil få et stort ansvar for at udvikle og implementere løsninger, der understøtter vores kolleger i Capital Markets. De har behov for løsninger, der støtter dem i serviceringen af deres kunder og som efterlever gældende lovgivning. Du vil eventuelt have mulighed for, at blive ansvarlig for udvalgte produkttyper/værdikæder samt indgå i relevante samarbejdsrelationer med eksterne leverandører, som eksempelvis Bankdata, der er Jyske Banks primære systemleverandør.

Du skal sikre gode relationer til interne stakeholders i banken, og eventuelt varetage tovholderroller på større eller mindre projekter, hvormed struktur og kommunikation er en vigtig del af jobbet. Du vil være ansvarlig for at binde forretning og IT sammen og da vi samarbejder en del med udenlandske partnere, foregår den eksterne kommunikation ofte på engelsk.

Hvem er vi?

Organisatorisk bliver du en del af afdelingen Trading & Settlement Development i CMD. I CMD arbejder dagligt ca. 60 medarbejdere bestående af kolleger fra 2 andre afdelinger, hvoraf den ene afdeling er i Lyngby.
Dit arbejdssted er i Silkeborg sammen med disse kolleger.

Din profil

Du er en ambitiøs og udadvendt person, som brænder for forretningsudvikling og strategi udarbejdelse- og eksekvering inden for Capital Markets forretningsområdet. Dertil har du eventuelt interesse i og erfaring med IT og teknologiske løsninger til Capital Markets (FinTech, RegTech).

Du bringer engagement, passion og drivkraft ind i jobbet og trives under en værdibaseret kultur, nye udfordringer og er drevet af at lykkedes som team. Du evner at bevare overblikket i en hverdag med kompleksitet og med fokus på leverance, eksekvering, kommunikation og vidensdeling. Samtidig evner du at tage beslutninger, udvise handlekraft og påtage dig stort ansvar for leverancer.

Det er også væsentligt, at du finder det interessant at indgå i relationer, og at du evner at bringe værdi ind i disse. Samtidig er det vigtigt, at du kan kommunikere på engelsk både mundtligt og skriftligt.

Endvidere vil det styrke dit kandidatur, at:

 • du har den nødvendige teoretiske og/eller uddannelsesmæssige baggrund, der har givet dig relevant faglig viden
 • du tidligere har arbejdet som forretningsudvikler og/eller konsulent enten i en finansiel virksomhed eller i en konsulentvirksomhed
 • du har flair og interesse for at omsætte forretningsstrategier til IT-løsninger
 • du er analytisk stærk og mestrer gerne værktøjer som Visio, Excel, Powerpoint og Jira
 • du har interesse i og/eller erfaring med at arbejde med forretningsanalyse, processer og data.
   

Ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning og CV snarest muligt.
HR Partner Karsten Seeberg, Sebbe vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør i Trading & Settlement Development, Christian Andersen tlf. nr. 52 15 02 98

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Trading, Settlement Development
 • Ansøgningsfrist: Snarest. Vi behandler ansøgningerne løbende.
 • Indrykningsdato: 05.12.2019.
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 6. januar 2020

Arbejdssted

Location Silkeborg