Konsulent med passion for Data Ma­na­ge­ment

 

Knowit har en ambitiøs vækststrategi og er derfor på udkig efter flere konsulenter til vores nye kontor i København. Vi leder efter dig, der ligesom os brænder for arbejdet med data og for udvikling af komplekse og spændende løsninger. Data er blevet en kritisk parameter for succes, og arbejdet med data har derfor en central rolle hos vores kunder.

Hos Knowit gør vi en forskel. Ved at kombinere vores strategiske evne og passion for teknologi og innovation matcher vi nutidens skiftende verden med nye metoder, nye forretningsmodeller og nye teknologier. Vi er en eftertragtet samarbejdspartner fordi vi er dygtige, udfordrende, pålidelige og samtidig møder kunderne med et strejf af humor.

Om jobbet

Vores nye kolleger skal, med afsæt i data management, implementere løsninger og rådgive vores kunder i deres arbejde med datadrevet forretningsudvikling. Din hverdag som konsulent betyder at du sidder hos kunden og arbejder med de klassiske dyder indenfor data management; data warehouse, data lake, datamigrering, dataintegration og datakvalitet. Du servicerer kunder i såvel mindre som store organisationer på tværs af sektorer og funktioner og du indgår i et team på såvel drifts-, test-, migrering- og udviklingsprojekter.

Din baggrund

Du har solid erfaring med data management og mestrer design og udvikling af ETL/ELT-processer. Du har kendskab til datamodellering og erfaring med data warehouse-arkitektur og har du erfaring med data quality eller master data management, er det kun en fordel. Det vil ligeledes tælle som et plus, hvis du har erfaring med cloudbaserede teknologier til at understøtte data delivery.

Vi foretrækker, at du har en videregående uddannelse og erfaring fra en BI/it-afdeling. Det er væsentligt at du har arbejdet med at understøtte forretningsprocesser og således interesserer dig for koblingen mellem it, data og forretning.

Vi søger både konsulenter med 3-5 års erfaring og seniorkonsulenter med længere erfaring.

Din person

Hos dig er kvalitet og høj faglighed dine særlige kendetegn. Du bliver betragtet som teamplayer der gerne går et skridt videre for kunden og kolleger. Du er en dygtig kommunikator og overholder dine aftaler ligesom du positivt udfordrer og kommer med forbedringspotentialer. Du er nysgerrig på ny teknologi og nye forretningsområder.

Som person vil du gøre en forskel, er ambitiøs og ønsker hele tiden at blive bedre.

Hvorfor dette job?

Du brænder for arbejdet med data samt for at rådgive, implementere og udvikle kunderne i den rigtige retning. Du søger en stilling i en virksomhed med en stærk pionerånd samt en positiv og dynamisk virksomhedskultur, hvor du kan bringe dine erfaringer i spil og bidrage aktivt til udvikling. Du søger måske også hen imod en virksomhed der er fri af bureaukrati, politik og indviklede processer der hindrer mennesker i at gøre et godt job. I rollen kommer du til at beskæftige dig med de nyeste teknologier inden for data delivery.

Hvem er Knowit?

Knowit AB (publ) er en konsulentvirksomhed der udvikler sine kunders forretning ved at skabe løsninger i krydsfeltet mellem it-, digital-, design- og managementrådgivning. Udgangspunktet for dette er en forståelse for kundernes forretningsmæssige udfordringer, passionerede medarbejdere med et kreativt mindset og dyb teknologiforståelse. Selskabet blev etableret i 1990 og har i dag 2.300 medarbejdere der arbejder for de ledende virksomheder i Norden. Knowit omsætter for ca. 3 mia. DKK og er noteret på den nordiske børs i Stockholm og er repræsenteret med selskaber i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland og Tyskland.

I Knowit arbejder vi for at højne beslutningskvaliteten i dansk erhvervsliv ved at hjælpe virksomheder med at få styr på data og sikre analyser der skaber indsigt som motiverer til handling. 150 konsulenter arbejder inden for business analytics selskaberne i Norden. Vi holder til i dejlige lokaler i indre København med det pulveriserende liv omkring os og med kort afstand til Nørreport. Læs mere om Knowit her: https://www.knowit.dk/

Interesseret?

Har du lyst til at høre mere er du velkommen til at kontakte People Business Partner Henriette Jønsson på telefon +45 21969996 eller på e-mail: henriette.jonsson@knowit.dk.

Gem job

Knowit
Publiceret: 10. januar 2020

Arbejdssted

Location København