Data ma­na­ge­ment-kon­su­len­ter til vores public services team

Become part of the team

Vi ser ofte overskrifter om dårlig håndtering eller sikring af data. Data er vigtig og nødvendig og derfor er det også vigtigt at vores offentlige kunder får den bedst mulige rådgivning i, hvordan de kan, skal og bør håndtere denne data.

Vi arbejder med rådgivning inden for blandt andet de tekniske, de juridiske, filosofiske og demografiske aspekter. Og til at udvide vores team, har vi brug for dygtige konsulenter med erfaring inden for området i den offentlige sektor.

Du vil opleve, at dine opgaver hos os veksler mellem rådgivning af datastrategi og policy-udvikling, teknisk kortlægning af systemer og data til design af dataarkitektur og planer – alt sammen gennemført på en dataetisk gennemarbejdet måde.

Som konsulent i vores public services team arbejder du sammen med en bred vifte af rådgivende eksperter, der alle har det til fælles at skabe en bedre og mere kompetent offentlig sektor.

What we're looking for

Som succesfuld konsulent inden for data management har du erfaring med ét eller flere aspekter inden for data management i den offentlige sektor. Du er parat til at indgå i en tværfaglig gruppe som rådgiver inden for dat management blandt rådgivende eksperter inden for forskellige områder inden for den offentlige sektor.

Derudover opfylder du følgende:

  • Du er færdig med din kandidatgrad inden for relevant område i toppen af din årgang
  • Du har minimum 3 års erfaring med data management
  • Du har erfaring med data management inden for den offentlige sektor.

Hos os får du mulighed for at arbejde både i dybden af dit fagområde og lære nye områder at kende. Du skal således finde motivation i at arbejde både i dybden og i bredden inden for rådgivning til den offentlige sektor.

Det helt essentielle for succes som konsulent i vores public services team er, at du brænder for at gøre en forskel i den offentlige sektor. Som team er det denne passion, der skaber magien.

Vent ikke med at søge, vi interviewer nemlig løbende.

Du har et brændende spørgsmål til positionen som Data Management konsulent i vores public services team, så er du meget velkommen til at skrive en mail til vores talent attraction team på E-mail: nordiccareers@paconsulting.com.

About us

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og transformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtig.

Med et stort netværk af de største offentlige kunder i Norden kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder, og gør dig i stand til at opbygge en udviklende karriere.

Diversity Statement

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 16. januar 2020

Arbejdssted

Location København