Kon­su­len­ter til agile trans­for­ma­tio­ner

Become part of the team

Vi søger coaches og konsulenter til vores Agile Delivery-team. Du har erfaring med coaching og transformation inden for fx Scrum, SAFe, DevOps, product management eller agile architecture. Du skal turde hjælpe vores kunder med at tage de svære valg og diskutere agile værdier og metoder på alle niveauer af en organisation. Du skal motiveres af en pragmatisk tilgang, hvor vi møder folk i øjenhøjde. Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund og erfaring med – eller mod på – ledelse og forretningsudvikling.

Vi søger konsulenter på flere erfaringsniveauer. Du får lov til at spænde så vidt, som du evner, og vi sikrer, at du både kan levere og udvikle dig fra den første dag. Du kommer til at indgå i et team af konsulenter, der hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at gennemføre forretningsdrevne it-projekter.

Vær med til at præge dagsordenen

Vi sætter den agile metode på dagsordenen på tværs af flere organisatoriske niveauer. Det handler ikke kun om metode, men også om at få mennesker med på rejsen. Vores styrke som konsulenter ligger i, at vi leverer resultater for kunden. Vi kan se løsninger på både forretnings- og teknisk niveau. Rådgivning af kunden, leveranceansvar og diskussioner med kunden er vejen til resultater.

I tillæg til vores egne gennemprøvede metoder er vi SAFe Guldpartner og leverer både uddannelse og transformation baseret på SAFe til vores kunder. Hvis du trives med både at inspirere og levere de resultater, som du lover, kan vi tilbyde dig muligheder og udfordringer ud over det sædvanlige.

Du bliver en del af et globalt konsulenthus, der blandt andet har stået for verdens største agile transformation. Du vil få mulighed for at deltage i alle faser af et projekt, og du vil kunne gå fra udførende til styrende kraft i projekterne. Du får indflydelse på beslutninger om teknologi, it og forretning. For at levere værdi til vores kunder er det essentielt, at du både er nysgerrig på forretningens krav og behov og samtidig evner detaljen i det tekniske.

Du arbejder tæt med dine PA-kollegaer, kundens team og leverandører samtidig med, at du har adgang til uddannelse og certificeringer. Du får en enestående mulighed for at lære og suge ny viden til dig.

Vi lægger stor vægt på vidensdeling, vores modeller og det interne netværk. Til det formål er vi organiseret i internationale scrum-teams, hvor det forventes, at du aktivt bidrager til at gøre os alle sammen klogere.

What we're looking for

Har du drive og et ambitiøst fokus på resultater?
Vi forventer konkret, at du: 

  • Har erfaring med Scrum, SAFe, DevOps, product management eller agile architecture fra en stor dansk eller international virksomhed
  • Har erfaring med agile transformationer
  • Har en baggrund, der giver dig såvel it-mæssig som forretningsmæssig forståelse af, hvordan en effektiv eksekveringsorganisation tilfører vores kunder et stærkere forretningsgrundlag
  • Har en kandidatgrad (eller lignede) med et topresultat
  • Er flydende i dansk og engelsk, både skrift og tale.

Har du nogle brændende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Talent Attraction team på nordiccareers@paconsulting.com.

About us

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder, og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Diversity Statement

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 16. januar 2020

Arbejdssted

Location Copenhagen