Ma­na­ge­ment kon­su­len­ter med erfaring inden for Sourcing

Become part of the team

I et marked, hvor outsourcing kontrakterne bliver kortere, mindre i volumen og mere fokuserede, er der behov for en ny tilgang til outsourcing. Vores rådgivning spænder fra den overordnede strategiske planlægning med topledelsen, til forankring og implementering på de operationelle niveauer af virksomheden.

Som konsulent skal du være i stand til at navigere i et outsourcing marked med en række etablerede, men også nye, spillere og i samspil med dette, rådgive vores kunder om bl.a.:

 • IT Strategier
 • Forretningsudvikling
 • Sourcing strategi
 • Leverandørhåndtering
 • Forhandlingsstrategi
 • Komplekse anskaffelsesprojekter
 • Organisationsplanlægning samt proces og performancestyring.

What we're looking for

Du har minimum 2 års erfaring med outsourcing af IT og processer, opnået enten på leverandørsiden eller gennem ansættelse i et allround eller specialiseret management konsulenthus. Det kan også være som intern konsulent i en stor international produktions- eller projektvirksomhed, eller fra en lignende stilling i den offentlige sektor.

Herudover forventer vi, at du har:

 • Kendskab til processen fra udformning af sourcingstrategi til realisering af denne gennem in- eller outsourcing, herunder off-shoring, BPO og Cloud
 • Dokumenteret erfaring med at opstille realistiske og gennemførelige planer
 • Forståelse for relationen mellem kunde og leverandør, såvel internt i virksomheden som til eksterne parter
 • En baggrund, som giver dig både IT- og forretningsmæssig forståelse for, hvordan bedre IT-løsninger kan tilføre vores klienter et stærkere forretningsgrundlag
 • En kandidatgrad med topresultater
 • Flydende i dansk og engelsk, både i skrift og tale.

Vent ikke med at sende din ansøgning. Vi interviewer løbende.

Har du nogle brændende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores talent attraction team på nordiccareers@paconsulting.com.

About us

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder, og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Diversity Statement

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 16. januar 2020

Arbejdssted

Location København