Ma­na­ge­ment kon­su­len­ter til AI & new tech

Become part of the team

Brænder du for at omsætte kompleks data til værdifuld viden? Har du flair for artificial intelligence, og besidder du stærke analytiske evner? Så er det måske dig, vi leder efter til vores AI & Tech-team i København.

PA Consultings AI & New Tech-team hjælper vores kunder med at skabe værdifuld viden og træffe store beslutninger ud fra komplekse kvantitative data og kvalitative informationer.

Din hverdag vil være præget af projekter, der varierer i forhold til varighed, kundens størrelse, brancher og sektorer. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer fra hele PA, såvel som med kundens teams og leverandører, når du leverer komplekse og udfordrende projekter. Det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner.

Som en del af vores AI & New Tech-team vil du producere insights fra kunders data og integrere disse i forretningsløsninger og arbejdsgange. Du vil få mulighed for at drive udviklingen af machine learning-modeller og sætte dem i produktion i en bred række miljøer. Stillingen vil give dig en stejl læringskurve, hvor du bliver udfordret allerede fra din første arbejdsdag.

Du vil få mere end 150 af landets dygtigste konsulenter som dine nye kollegaer, og du vil arbejde i et miljø præget af samarbejde, sparring og en uformel omgangstone. Et miljø der fordrer læring og ny viden, så vi sammen kan levere de bedste resultater til vores kunder.

Hos os følger du med i den nyeste udvikling på området, samtidig med at du har adgang til uddannelse og certificeringer. Vi leder derfor efter dig, der har en åben og nysgerrig tilgang til problemløsning, og som er drevet af tilegne sig ny viden.

What we're looking for

Vi søger konsulenter til flere forskelige niveauer, så søg både hvis du er relativt nyuddannet, eller hvis du har mange års erhvervserfarring med dig i rygsækken. Vi leder efter følgende kompetencer:

  • En relevant kandidatgrad med topkarakterer inden for computer science, engineering, matematik eller lign.
  • Relevant arbejdserfaring med predictive modelling, simulation, optimering og datavisualiserings-teknikker
  • En stærk baggrund i anvendt statistik/matematik og et solidt teoretisk fundament samt erfaring med machine learning-koncepter som regression, klassifikation, clustering, ensemble-modeller, neurale netværk og feature engineering
  • Viden om statistik, machine learning og velbevandret i open source-analysevendte programmer som R, Phyton eller Julija
  • Et flydende tale- samt skriftsprog på dansk og engelsk
  • En Initiativrig, energisk og vedholdende tilgang til problemløsning der sikrer, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder
  • En interesse i at arbejde i udlandet, da PA er et internationalt konsulenthus
  • Erfaring med Docker, Linux-servere, Hadoop Cluster, Apache Spark og Google/AWS/Azure cloud-løsninger er yderst interessant, men ikke et krav.

Hvis du har spørgsmål til positionen, så kontakt HR & Talent Attraction-teamet på nordiccareers@paconsulting.com.

Send os din ansøgning CV og karakterbevis allerede i dag, da vi interviewer løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About us

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Diversity Statement

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater. Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 16. januar 2020

Arbejdssted

Location København