Net­værks­spe­ci­a­list med mulighed for nedsat tid

Udvikling, implementering og drift af enterprise netværksløsninger.

Vi søger til vores kontor i Valby en ambitiøs og dygtig netværksspecialist, som brænder for at levere gode og stabile løsninger i store og komplekse infrastrukturmiljøer til gavn for vores kunder.

Cortex Consult er en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for Cloud og drift af IT-infrastruktur. Vi blev etableret i 1998, og har kontor i Valby med omkring 60 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: spændende arbejdsopgaver, fleksibilitet, frihed under ansvar, gode kollegaer, en uformel og venskabelig omgangstone, godt humør/humoristisk sans, betalt efteruddannelse/certificering samt mulighed for selv at sætte præg på sin dagligdag og fremtid, herunder muligheden for nedsat tid, hvis dette skulle være et ønske.

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af netværksspecialister og en del af vores projekt- og konsulentorganisation, der udarbejder og leverer serviceydelser til nogle af vores største private og offentlige kunders IT-platform. Du bliver desuden en del af vores Core Services-vagtordning (pt. ca. 3 uger/år).

Vi ønsker, at du har nogle års erfaring med og viden om udvikling, implementering, drift og vedligehold af netværksløsninger i Enterprisemiljøer, gerne suppleret med en eller flere certificeringer på Cisco-platformen. Du arbejder analytisk og struktureret, er omhyggelig og kombinerer dette med en serviceorienteret tilgang. Vi løfter i flok, og du skal derfor være en holdspiller, med evnen til også at tage ejerskab og arbejde selvstændigt. Desuden lægger vi vægt på, at du er fleksibel og selvmotiverende. Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Da vores kunder kommunikerer på både dansk og engelsk, er det vigtigt, at du behersker dette i skrift og tale.

Dine kompetencer og din personlighed:

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant IT uddannelse
  • Har minimum 3 års praktisk erfaring med udvikling, installation og drift af netværks- løsninger i Cisco-Enterprisemiljøer (LAN/WAN, sikkerhed m.m.)
  • Har kendskab til og erfaring med infrastruktur generelt (Windows Server og lignende)
  • Kan arbejde med flere opgaver parallelt
  • Er i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines
  • Er god til kundekommunikation
  • Har en ren straffeattest, så du kan sikkerhedsgodkendes.

Yderligere information om stillingen kan indhentes hos:

Frank Clausen (fcla@cortexconsult.dk), mobil: 20 23 90 55.

Send din ansøgning til: jobs@cortexconsult.dk - emne: ”Netværksspecialist med mulighed for nedsat tid”.

Du kan også søge via "Søg jobbet her".

Gem job

Cortex Consult A/S
Publiceret: 10. februar 2020

Arbejdssted

Location Valby

Job hos virksomheden