Ud­vik­lings- og di­gi­ta­li­se­rings­chef

Vil du præge udviklingen i et af Danmarks største fagforbund?

 

Se video her, hvor forbundssekretær i HK Marianne Heide fortæller om stillingen. 

HK er et levende og udviklingsorienteret fagforbund, der gerne går forrest med nye tiltag – og gerne investerer i løsninger, der kan forbedre vores medlemsservice. Vi vil være relevante for alle vores medlemmer, der har mange forskellige fagligheder og løser mange forskelligartede opgaver. Og selvom vi med ca. 235.000 medlemmer er Danmarks næststørste fagforbund, har vi stadig potentiale til at blive større.

HK Danmark søger en ny udviklings- og digitaliseringschef, der i et nyoprettet center sammen med 50 dygtige og engagerede medarbejdere vil være med til at identificere og udvikle nye ydelser, der retter sig til vores medlemmer – og vil gå forrest med udviklingstiltag på de indre linjer. Du indgår i forbundets ledelsesgruppe og bliver bl.a. formand for vores Digitale Ledelsesforum.

Du er en leder, der har et godt kendskab til forretningsdrift – måske fra en fagforening eller A-kasse, men erfaringen kan også komme andre steder fra. Du er en ambitiøs, modig og visionær holdspiller, som trives med de logikker, der findes i en politisk styret organisation.

Læs den fulde job- og personprofil (pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Det er et krav, at kandidaterne udover ansøgning og CV besvarer en kort videoscreening på ca. 2x60 sekunder. Du kan få mere information samt uploade din besvarelse via dette link

Ansøgningsfristen udløber mandag den 13. januar 2020.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forbundssekretær i HK Marianne Heide på telefon 2040 8803 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.

Forventet tiltrædelse den 1. marts 2020.

Gem job

HK Danmark
Publiceret: 7. januar 2020

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden