Lead Microsoft SQL Server Architect & DBA

Vil du være med til at designe, implementere og supportere den Microsoft SQL Server-platform som understøtter vores vigtigste banksystem, så kan du blive en central person i dette område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling?

Vi baserer os på de nyeste Microsoft-teknologier

SDC har migreret vores vigtigste banksystem til at bruge Microsoft teknologier som SQL Server, Windows Server/IIS/HPC/HIS i de nyeste udgaver og vi er fortsat i gang med at forbedre og udnytte denne platform optimalt – også i forhold til gradvist at bruge flere og flere teknologier i Azure, Microsofts cloud miljø. Afdelingen Platform & Architecture Services er systemejer for hele platformen og alle de platformskomponenter, som udgør bindeleddet mellem bank applikationerne og Microsoft teknologierne inklusive hardwaren. 

Sammenhæng mellem forretning og it

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige arkitekter og systemspecialister på vores hovedsæde i Ballerup. Du vil få en stor berøringsflade med vores applikationsudviklere i Ballerup og Polen, samt vores driftsleverandør. Du vil i alle faser være med til at understøtte den videre udvikling af SQL Server platformen, såsom HW- og SW-arkitektur, roadmaps, design, udvikling, konfiguration, implementering, forvaltning og support.

Skab et applikationsfundament for udvikling af de bedste kundeløsninger

Bank applikationsudviklernes muligheder for hurtigt og effektivt at kunne udvikle, builde, deploye og igangsætte nye innovative løsninger på SQL Server-platformen, uden at gå på kompromis med sikkerheden, er nøglen til succes i denne stilling. I en travl hverdag er det vigtigt at kunne bevare overblikket og sikre en driftsstabil og skalérbar platform for SDC’s vigtigste og mest kritiske bankapplikationer. Du står ikke alene med opgaven - du får 4 meget erfarne kolleger, der står klar til at sparre med dig og hjælpe dig med deres tunge it-viden. 

Helt konkret bliver dine opgaver at:

 • Udvikle arkitektur og roadmaps for brug af Microsoft SQL Server-platformen
 • Fokus på brug af SQL Server i høj transaktionelle OLTP & batch-applikationer
 • Sikre at platformen kan driftes og supporteres effektivt sammen med Microsoft, vores driftsleverandør samt andre underleverandører
 • Konfigurationsstyring og dokumentation af platformen i SDC’s infrastruktur, også i forhold til compliance-regulativer
 • Automatisering af forskellige dele af platformen
 • Root cause analyser i samarbejde med Microsoft og vores driftsleverandør.

Indtag en hovedrolle

Som Lead SQL Server Architect & DBA får du en central rolle i SDC med den eksponering og det pres der følger. Du kommer til at arbejde med SQL Server sammen med mange forskellige teknologier på meget højt niveau, og skal dermed evne at have mange bolde i luften uden at miste overblikket. 

Stærk profil med evner til at blive en dygtig Lead SQL Server Architect & DBA

 • Du har en relevant IT-uddannelse
 • Du har evnen til at favne alle aspekter af relations databaser, samtidigt med at kunne gå i detaljer på specifikke områder
 • Du er eller har potentiale til at blive en dygtig arkitekt & DBA, som bl.a. kan sparre med Microsofts dygtigste SQL Server produkt specialister.

Det er et krav at du har erfaring eller viden på højt niveau indenfor følgende områder:

 • Microsoft SQL Server
 • Udvikling af T-SQL på Microsoft .NET-platformen.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har indsigt i Microsoft Azure, .NET Entity Framework, samt Microsoft Azure DevOps/Git.

Som person er du en dygtig kommunikator og netværker. Og du er i stand til at formidle din viden om SQL Server til kolleger og leverandører og det kræves, at du har blik for at skabe en god dialog, der på elegant vis driver løsninger fremad mod sit mål.

Udfold dine evner i SDC, her bliver de værdsat

Som arkitekt hos os kommer du med på en spændende "rejse", hvor vi skaber forandringer og udlever dem. Det hjælper os med at tiltrække nye kunder og designe løsninger, der gør en reel forskel for både kolleger i organisationen, pengeinstitutterne og slutbrugerne.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen og SDC, er du velkommen til at give Henrik et ring. Vi ser frem til at modtage dit CV og uddannelsespapirer samt en kort motiveret ansøgning. Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes

I mellemtiden kan du læse meget mere om SDC her: www.sdc.dk

Ansøgningsfrist:

12. januar 2020

Stillingskategori:

Systemudvikling, it-support

Afdeling:

Platform & Architecture Services

Kontaktperson:

Department Manager Henrik Estad

Telefon:

+45 5148 1661

Stillingsbetegnelse:

Lead Microsoft SQL Server Architect & DBA

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 22. januar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup