Pro­gram­mør med startup indsigt søges til team­le­der­stil­ling

SCHØDT har udviklet MinEjendom, som er en innovativ app- og web-platform til boligforeninger.

MinEjendom er et skalerende startup-projekt, som nu har brug for en fuldtidsansat programmør, der kan stå for projektstyringen, samt agere bindeled imellem udviklerne og ledelsen. Måske det er dig?

SCHØDT er etableret i 1999 og beskæftiger sig med IT-udvikling og byggerådgivning. Vi bryder vanetænkningen ved udvikling af innovative softwareløsninger med høj fokus på værdiskabelse og UX.

Vi har et hyggeligt og agilt arbejdsmiljø på Østerbro med en flad og uformel organisation ledet af Søren Schødt. I 2019 er SCHØDT kåret som ”Børsen Gazelle” og har modtaget prisen for ”Succesvirksomhed 2019”, samt særprisen for ”Digital omstilling”.

Jobbet

Vi søger en teamleder med erfaring inden for software og teamledelse, og som er i stand til at planlægge og tilrettelægge sprints i samarbejde med udviklere, UX’ere og ledelsen. Teamlederen vil samtidigt deltage i programmeringen og naturligvis i de tekniske overvejelser med udviklerne.

Vores backend stack består primært af Debian/Node.js/MongoDB. Vi har et stort fokus på skalerbarhed og minimering af dependencies. Vi har selv opsat infrastrukturen, og vi optimerer og vedligeholder den løbende.

Dine opgaver vil primært bestå af programmering, agil projektledelse (SCRUM master) og ad hoc administrative opgaver. Det forventes, at du kan lave nye organisatoriske tiltag og bidrage til at skabe et professionelt iværksættermiljø. Vi anvender i dag primært Slack og Trello til projektstyringen.

Du kan byde ind med

 • erfaring med agil projektledelse og er bekendt med SCRUM
 • at have arbejdet med skalerbare softwareløsninger
 • basal viden om linux-baserede infrastrukturer
 • at tage initiativ, bevare overblik og arbejde struktureret
 • at være stabil, engageret og vedholdende.

Måske kender du

 • git (versionsstyring)
 • express (node framework)
 • mongoose (node framework)
 • nginx (reverse proxy, load balancing)
 • pm2 (node instans manager)
 • SCSS (CSS pre-compiling)
 • LaTeX (pdf generering).

Det får du

Med jobbet bliver du en del af et innovativt team, der arbejder intensivt på skalering af MinEjendom under devisen ”vi starter småt, men tænker stort!”.

MinEjendom er releaset og er primært udviklet og drevet af personer mellem 22-30 år. Hos os vil du helt sikkert få styrket kompetencerne, udvide din IT-faglige viden, samt få en glad og humørfyldt hverdag. Det får du sammen med vores dygtige og inspirerende kollegaer, der holder godt sammen.

Ansøgning:

Kan du se dig selv i ovenstående, og har det vakt din interesse, så er et job hos SCHØDT måske noget for dig.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning på dansk senest den 24.01.2020, som du bedes sende på e-mail til info@schodt.dk mærket ”Programmør” i emnefeltet.

Eventuelle spørgsmål rettes til indehaver Søren Schødt på telefon 2424 1750.

Løn og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Gem job

Schødt A/S
Publiceret: 20. januar 2020

Arbejdssted

Location København