Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Ap­pli­ka­tions­spe­ci­a­list til Danmarks førende gl­a­spro­du­cent

Er du klar til at få en vigtig intern rolle, hvor du er med til at drifte og videreudvikle vores IT-produktionsprocesser?

”Her er du bl.a. med til at videreudvikle vores nuværende traditionelle IT-forretningssystemer, så de matcher den moderne virkelighed, vi befinder os i. Og på længere sigt skal vi helt med på industri 4.0-bølgen. En langsigtet plan, som jeg glæder mig til, at du hjælper os i mål med,” fortæller IT-chef John Lauridsen.

Velkommen til GLASSOLUTIONS
Vi er en af Danmarks ældste og førende glasproducenter og en del af den verdensomspændende Saint-Gobain-koncern. Du bliver vores nye lokalt forankrede medarbejder på vores største produktion i Danmark. Her har du fokus på IT-relaterede forretningsprocesser, support og samarbejder på tværs af både funktioner, ledelse og lokationer.

På produktionen i Kjellerup får du 90 kolleger, som alle gør sit for at lave de bedste glasprodukter på markedet. Glasprodukter, som effektivt sænker energiforbruget og forbedrer lysindfaldet.

Glasklar support til systembrugerne – og grundig oplæring
I din nye hverdag på produktionen får du selvstændigt ansvar for at håndtere henvendelser fra brugerne i relation til vores produktions- og ordresystem, LiSEC – et system, som du bliver ekspert i. Du bliver selvfølgelig lært grundigt op af dine 2 IT-kolleger, der holder til i Slagelse. Derfor bruger du et par dage om måneden i Slagelse i oplæringsperioden, mens IT-chefen selvfølgelig besøger Kjellerup jævnligt.

Når dit fundament er på plads, hjælper du dine kolleger og ledelsen med, at produktionen kører som smurt. Du reagerer nemlig lynhurtigt, når der opstår systemfejl og holder nedetiden på et minimum. Herudover står du for den daglige brugersupport på programmerne og fejlretter i systemet – lige fra problemer med print til scannere. Du besøger desuden også vores produktion i Esbjerg 2-3 dage om måneden og supporterer brugerne her.

”Her bliver du også den daglige kontaktperson til vores softwareleverandører. Du henvender dig til dem, når du opdager en fejl i systemet, eller har et udviklingsforslag,” uddyber John.

Skab fundamentet for en stærkere IT-infrastruktur
En stor del af dit job bliver at forbedre, ændre og optimere. Vi har kontinuerligt fokus på at gøre tingene bedre, end vi gjorde i går – det giver dig både mulighed for at få indflydelse og for at præge din egen stilling.

Du samarbejder derfor fx med vores vedligeholdsafdeling vedrørende udviklingen af vores produktion. Her kommer du med dine input, som tager afsæt i din skarpe IT-viden og data på området – viden, som vi har draget fra den øvrige koncern. Sådan sikrer vi bl.a., at vi får de rette maskiner.

En global virksomhed – mange muligheder
I GLASSOLUTIONS hjælper vi hver dag vores kunder med at slippe fantasien løs og skabe kreative løsninger, uden at det går ud over funktionaliteten. Med opbakning fra vores moderselskab Saint-Gobain har vi fingeren på pulsen og global erfaring.

Det betyder også gode karriereperspektiver for dig samt muligheden for at prøve kræfter med nye områder – du kan fx få mere ansvar på sigt.

Du har forstand på forretningsprocesser og interesse for IT

  • Du har sikkert nogle års erfaring med applikations-/systemsupport, eller også kan du have arbejdet som produktionscontroller med fokus på IT.
  • Du er brugerorienteret og kan se sammenhæng i systemer – du analyserer de tekniske udfordringer og løser dem med service og kvalitet for øje.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Anders Paulsen på 72 45 91 39.

Send dit motiverede CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 20. januar 2020. CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


GLASSOLUTIONS A/S beskæftiger omkring 160 medarbejdere og består af 6 salgsafdelinger fordelt over hele landet. Vi har producerende enheder i Kjellerup og Esbjerg.

Vi er en del af den verdensomspændende Saint-Gobain-koncern. Saint-Gobain designer, producerer og distribuerer materialer og løsninger, der bidrager til en bæredygtig verden og til menneskers velbefindende. Saint-Gobains materialer og løsningerne findes overalt, hvor vi lever vores daglige liv: i bygninger, transportmidler, infrastruktur og i industrielle sammenhænge.
Saint-Gobain er i Danmark også kendt for virksomheder som Isover, Gyproc, Weber, Ecophon og Brdr. Dahl, så alene i Danmark får du 1.700 kolleger. Både Saint-Gobain Group og Saint-Gobain Danmark er certificerede Top Employer 2018. Læs mere om GLASSOLUTIONS og Saint-Gobain på www.GLASSOLUTIONS.dk.

På verdensplan er Saint-Gobain koncernen til stede i 67 lande og har 179.000 medarbejdere. Koncernen blev grundlagt i 1665 og har hovedsæde i Paris, Frankrig.

Kontaktperson

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Anders Paulsen

Tlf. +45 72 45 91 39

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 13. januar 2020

Arbejdssted

Location Kjellerup