Business In­tel­li­gen­ce-udvikler til 3F’s it-afdeling

Er du systemudvikler med bred erfaring? Brænder du for at se din indsats skabe merværdi for en stor organisation? Og vil du være med til at bringe 3F skridtet videre? Så er du måske 3F’s nye BI-udvikler.

Udviklingen på BI området går stærkt i 3F, og organisationen efterspørger yderligere løsninger indenfor BI. It-afdelingen består af 66 medarbejdere indenfor projektledelse, udvikling, kvalitetssikring, drift og support. Vi har ansvar for at udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til vores a-kasse og forbund. I alt servicerer vi ca. 2.500 brugere fordelt på ca. 160 kontorer i Danmark.

Velkommen til dit nye udviklingsteam

Som BI udvikler i 3F bliver du tilknyttet Udviklingsafdelingen og får 19 kompetente kollegaer. Du bliver en del af et udviklingsteam med direkte reference til udviklingschefen.

Du kommer primært til at arbejde med Microsofts nyeste BI-værktøjer. Vi er Cloud-baserede på Azure-platformen og Power BI på toppen. Vores løsninger kombinerer en klassisk BI approach (Kimball), et agilt setup og en fremsynethed i forhold til nye teknologier og muligheder. Vores Cloud-baserede setup giver dig mulighed for at eksperimentere med Microsofts absolut nyeste tiltag, så snart de bliver lanceret.

Dine arbejdsopgaver vil primært være

 • deltagelse i tværorganisatoriske projekter i et tæt samarbejde med brugerne
 • dialog, sparring og behovsafdækning med organisationen
 • udvikling af datamodeller, kuber og rapporter
 • dataanalyse og modellering.

Vores forventninger til dig

 • du har relevant akademisk baggrund som datamatiker, ingeniør eller lignende
 • du har minimum 5 års bred erfaring med Business Intelligence og behersker Power BI
 • du har let ved at skabe dig overblik og har en analytisk og velstruktureret tilgang til nye opgaver
 • du trives i et travlt og uformelt miljø
 • du er udadvendt, positiv og har let ved at samarbejde.

Det er desuden en fordel, hvis du

 • har kendskab til Management Studio og T-SQL
 • har kendskab til en eller flere af følgende teknologier: SQL Server Integration Services (SSIS), SQL Server Analysis Services (SSAS), tabulare og multidimensionelle kuber.

Hos os får du

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til udviklingschef Torben Fischer, It-afdelingen på telefon 88 92 13 00.

Ansøgning

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet her” senest fredag d. 17. januar 2020 kl. 9.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i januar måned. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med de politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.

Gem job

Fagligt Fælles Forbund
Publiceret: 13. januar 2020

Arbejdssted

Location København