3F søger en Microsoft in­frastruk­tur-spe­cial­ist

Er du skarp til Microsoft-teknologier? Og brænder du for infrastruktur, deltagelse i it-projekter og serverdrift? Så har du nu chancen for at blive en del af vores infrastrukturteam.

3F’s it-afdeling består af 68 medarbejdere inden for projektledelse, udvikling, drift og support. Afdelingen har ansvaret for at konfigurere, udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til såvel forbund som a-kasse. It-afdelingen servicerer ca. 2.500 valgte og ansatte fordelt på omkring 160 kontorer. Infrastrukturteamet består af 5 personer, der sammen med netværksteamet sikrer 3F’s it-platform.

Hovedarbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede og blandt andet omfatte:

  • samarbejde med 3F’s it-infrastrukturteam og sikre 3F’s daglige serverdrift, både når det gælder implementering, fejlfinding, optimering samt sikring af et højt sikkerhedsniveau på hele platformen
  • deltagelse i projekter, hvor du blandt andet hjælper med at etablere en robust og stabil infrastrukturplatform til drift af projekternes leverancer.

Dine kvalifikationer

Du har arbejdet med it-infrastruktur på højt teknisk niveau i mindst 5 år og har et dybdegående kendskab til en bred vifte af Microsoft teknologier, blandt andet:

  • Hyper-V
  • IIS
  • SQL
  • Systemcenter Suite
  • Scripts erfaring (Powershell)
  • Automatisering og dokumentation.

Derudover skal du have kendskab til og interesse for at arbejde med Azure Cloud-teknologier, ligesom vi forventer, at du er en holdspiller både i forhold til dine nære kolleger og resten af organisationen.

Vi tilbyder

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte it-drift og teknikchef Belinda Monnier på e-mail belinda.monnier@3f.dk.

Ansøgning

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at klikke på ”søg stilling” dog senest fredag den 17. januar 2020. Vi anvender personprofiltest i forbindelse med 2. runde ansættelsessamtaler.

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlig løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.

Gem job

Fagligt Fælles Forbund
Publiceret: 13 January 2020

Arbejdssted

Location København