Security Spe­ci­a­list til IT

 

Kan du styrke ATP’s IT-sikkerhed? Vil du løse opgaver til gavn for samfundet? Og har du lyst til at være en del af en IT-organisation, der vokser? Så er du den Security Specialist, vi søger til vores operationelle sikkerhedsfunktion, IT Security.

Sætter du sikkerhed i højsædet?

I IT Security er vi på udkig efter en kollega, der skal være med til at sikre, at vores IT-landskab og data er sikkerhedsbeskyttet. Dig, der sørger for, at vores leverandører lever op til deres kontraktlige forpligtigelser. Og dig, der bliver ansvarlig for at drive konkrete sikkerhedsmæssige opgaver.

Vi leder efter dig, der kan:

  • være kontaktpunkt for sikkerhedsaktiviteter for et eller flere af koncernens ydelsesområder 
  • opbygge en ny sikkerhedsydelse til ATP-organisationen og heraf koordinere og sparre direkte mod forretningen og IT omkring deres forventninger og behov for sikkerhedsunderstøttelse
  • sikre planlægning, rapportering og opfølgning på fx penetrations-, reetablerings- og beredskabstests
  • sikre fremdrift og opfølgning på IT-revisionsobservationer
  • bidrage til opbygningen af øvrige compliance-processer inden for IT-sikkerhedsområdet.

Har du sans for detaljen? 

Du har en relevant videregående teknisk uddannelse og nogle års erfaring med sikkerhed inden for IT-branchen. Du har prøvet kræfter med håndtering af informationssikkerhed i praksis og kender til standarder og rammeværk som fx ISO 27000, CCMI eller NIST.

Du har forståelse for de forretningsvendte aspekter inden for IT og har kunden i fokus. Du må gerne have beskæftiget dig med leverandørstyring og kontraktforståelse af IT-outsourcing. Men det vigtigste er, at du brænder for at skabe overblik og struktur. 

Du bliver en del af en sektion under opbygning, hvor kvalitet, åbenhed og empowerment er en del af kulturen. Til daglig kommer du til at indgå i agile teams og have fast base på ATP’s kontor i Allerød. Derudover er det forventningen, at du også vil arbejde et par dage om ugen fra vores kontor i Hillerød. Du vil derfor få en unik og bred kontaktflade på alle niveauer i ATP.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?

Som vores nye kollega bliver du en del af en arbejdsplads, der i 2019-udgaven af Version2.dk's IT Company Rank vandt i kategorien over mest attraktive IT-arbejdspladser i finanssektoren.

Du indgår i en sektion bestående af 13 dygtige sikkerhedsmedarbejdere, der har ansvaret for Identity & Access Management på tværs af hele ATP, ligesom vi er dem, der driver og bidrager til sikkerhedsaktiviteter og sætter retning for udvikling og implementering af tekniske sikkerhedsløsninger på tværs af IT. 

Som nyansat får du et introduktionsforløb fra dag et. Du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Og så får du en leder med høje ambitioner og engagement i din udvikling og dagligdag. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler og lover dig, at du ikke kommer til at kede dig, når du er med til at sikre, at vores IT-landskab er beskyttet mod det konstante digitale trusselsbillede. 

=dig? Så send en ansøgning

Send os din ansøgning senest søndag d. 19. januar 2020. Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Peter Ramsing Fischer på tlf. 21151175.   

Vil du vide mere? Klik her, og hør Peter fortælle om ATP’s arbejde med IT-sikkerhed. 

Gem job

ATP
Publiceret: 16. december 2019

Arbejdssted

Location Allerød