IT-ana­ly­ti­ker til design og grund­da­ta­mo­del­le­ring

Har du erfaring med Java backend-løsninger måske som arkitekt eller udvikler? Forstår du forkortelser som CPR, CVR og BBR? Og vil du være en del af en organisation, hvor vi årligt er i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension eller skal have udbetalt feriepenge? Så er det dig, vi søger.

Kan du skabe IT-løsninger til gavn for samfundet?

I ATP’s IT-organisation er vi på udkig efter en IT-analytiker, der har lyst til at indgå i et agilt team med fagfælleskab omkring grunddata, der indhentes fra store offentlige registre, lagres i egne databaser og beriges, inden de stilles til rådighed for resten af koncernen. 

Du og teamet udvikler, vedligeholder og supporterer grunddata-applikationer, der primært er baseret på person-, virksomheds- og ejendomsdata. Du analyserer og afdækker behov i samarbejde med forretningen og udarbejder designs og løsninger, der understøttes af arkitekturprincipper og eksisterende applikationsdesigns.

Kan du lave krav om til løsninger?

Du har en relevant IT-uddannelse, er fagligt stærk og interesserer dig for tekniske og forretningsmæssige problemstillinger. Du er initiativrig, selvstændig og i stand til selv at definere opgaver.

  • Du har års erfaring med Java backend-udvikling og har måske tidligere arbejdet som softwarearkitekt. Du kan lave krav om til løsninger og er desuden bekendt med: modellerings-/designværktøjer (fx QLM).
  • relationelle databaser, DB2 og SQL
  • batch applikationer og web services 
  • Digitaliseringsstyrelsens grunddataprogram.

Vil du være en del af et større IT-fællesskab?

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. 
Du bliver en del af en in-house IT-afdeling med mere end 250 kolleger og indgår konkret i sektionen Pension og Data. Vi er en sektion bestående af 15 udviklere, konsulenter, analytikere og specialister, der deltager i etableringen af nye løsninger og holder eksisterende applikationer kørende på både kort og langt sigt.

Hver især tilstræber vi konstant den optimale løsning i systemer og de omkringliggende processer. Vi tager udgangspunkt i kundernes behov, lægger vægt på kvalitet, og så prioriterer vi arbejdsglæde og videndeling.

=dig? Så send en ansøgning

Send os din ansøgning senest tirsdag d. 19. januar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Helle Brøndsholm på tlf. 2480 9453. 

Gem job

ATP
Publiceret: 17. december 2019

Arbejdssted

Location Allerød