For­ret­ning­san­a­lytiker til Pen­sionDan­mark

Vil du være med til at levere de bedste digitale og forretningsmæssigt innovative løsninger til vores medlemmer, virksomheder og organisationer? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingen

Som forretningsanalytiker bliver du en del af vores projektstyringsteam, som foruden dig består af en teamleder, fem projektledere og en forretningsanalytiker. Du skal arbejde på højt prioriterede udviklingsprojekter, hvor du i samarbejde med resten af teamet skal forfine de overordnede krav samt konkretisere it-løsningerne. Du vil typisk blive koblet på et projekt fra projektets start.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • tale med eksperter i organisationen for at forstå deres behov og for at opbygge forståelse for de processer, som skal digitaliseres
 • undersøge vores eksisterende it-systemer ved at gennemgå dokumentation
 • afprøve systemerne for at opbygge forståelse for, hvordan nye løsninger skal spille sammen med eksisterende it-løsninger
 • udarbejde scenarier, som brugerne af it-løsningerne vil opleve, når de bruger systemet.
 • afklare konkrete krav med fageksperter i forhold til, hvad it-løsningerne skal kunne håndtere
 • lave løsningsforslag og mock-ups i samarbejde med teamet, som kan bruges i dialogen med de interessenter, der skal godkende løsningen
 • specificere og dokumentere de aftalte krav og løsninger på et så detaljeret niveau, at der kan udvikles og testes ud fra beskrivelserne
 • supportere testere og udviklere i forhold til krav og løsninger.

Om dig

Du har minimum fem års erfaring fra en lignende stilling, eventuelt i den finansielle sektor. Du er udadvendt og er ikke bange for at stille spørgsmål til projektets interessenter for at sikre, at de løsninger, der bliver udviklet, bedst mulig afspejler de krav, som stilles fra vores kravstillere.  

Vores forventninger til dig er, at du:

 • er detaljeorienteret, struktureret og vedholdende  
 • kan arbejde på flere opgaver ad gangen
 • har arbejdet i Jira og Confluence
 • har lyst til at lære nyt, da indholdet i hvert projekt vil variere
 • trives med problemløsning i et komplekst systemlandskab
 • er god til at kommunikere og dele din viden både mundtligt og skriftligt.

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

Hos PensionDanmark får du WorkLife-balance med fleksibilitet og frihed under ansvar, fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov samt medindflydelse i hverdagen.

Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone. PensionDanmark har en hurtig og effektiv beslutningsproces, som gør, at der ikke er langt fra idé til handling. PensionDanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid og samarbejde via en fælles teambaseret indsats.

PensionDanmark tilbyder dig et job med rigtig gode udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, som matcher dine kvalifikationer. Du kan læse mere om PensionDanmark på pensiondanmark.com.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef, Mette Lund Madsen, mlm@pension.dk og tlf. 3374 8016.  

Ansøgning - sådan gør du

Er du interesseret, så send din ansøgning og dit CV til os snarest muligt og senest den 19. januar 2020 ved at trykke på "Søg jobbet her". Vi behandler ansøgningerne løbende. 

PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 750.000 medlemmer beskæftiget i 26.000 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. Præmieindtægterne udgjorde 14,2 mia. kr. i 2018. Balancen er på 260 mia. kr.

Gem job

PensionDanmark
Publiceret: 17 December 2019

Arbejdssted

Location København