Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Junior pro­jekt­le­der til in­nova­ti­ve IT-løsninger

”Vil du udvikle dine projektlederevner, så har vi en solid karrierestilling i en international virksomhed med store udviklingsmuligheder,” fortæller Keld Moestrup, group IT manager.

Vi inviterer dig ind i en global koncern, der er præget af vækst, innovation og forandringer.

Spil en nøglerolle
Du får en central rolle i vores team med ansvar for IT-projekter, som sikrer, at vi konstant udvikler vores IT-platform, og at vores systemer kører med høj kvalitet, performance og funktionalitet. Du er med til at sikre den optimale balance mellem forretningens ønsker og de teknologiske muligheder.

Vores aktuelle IT-platform består ud over Office-pakken og ERP-systemer af løsninger til blandt andre CRM, PIM, BI og konfiguration.

Som projektleder vil du skulle stå i spidsen for indførelse af nye teknologier og applikationer, som kan medvirke til den fortsatte udvikling af forretningen AVK. Du er med til at bestemme, hvilke teknologier og projekter du skal arbejde med. Fælles for projekterne er, at du styrer og leder dem og har den primære leverandørkontakt.

”Vi supporterer omkring 1.500 brugere på daglig basis og på tværs af landegrænser, og du får en central funktion i et rigtig velfungerende team,” uddyber Keld.

Udvid dine tekniske horisonter
Ud over projektledelsen får du rig mulighed for selv at forme din rolle. Du bliver superbruger på én eller flere af vores applikationer og vil udføre support til slutbrugere. Du vil have den primære leverandørkontakt for disse applikationer.

”Du kommer både til at lede projekter og fordybe dig i forskellige IT-systemer, og der vil komme muligheder for at blive udstationeret i en af vores mange forretningsenheder. Mulighederne er mange her hos os – rigtig mange,” slutter Keld.

Kolleger og samarbejdspartnere i hele verden
Du kommer ind i en familieejet koncern, og på vores hovedsæde i Galten mellem Århus og Silkeborg bliver du budt velkommen af ca. 330 kolleger. Til hverdag har du base i vores Group IT-afdeling, som har lokationer i både Danmark, Polen og Malaysia. Vi har ansvaret for den samlede AVK-koncerns IT-drift og -udvikling.

Nyuddannet med styr på IT og metode

  • Du er gerne nyuddannet cand.it., cand.merc.dat. eller har en lignende videregående uddannelse med IT i fokus.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til nogle af de nævnte systemer.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale, og du er metodisk og struktureret i din tilgang til opgaverne, ligesom du er god til at danne dig et overblik og bevare det over hele projektet samt nå deadlines.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på 7245 9028. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte group IT manager Keld Moestrup på tlf. 8754 2240.

Send dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


AVK’s kerneforretningsområde er udvikling og produktion af ventiler, brandhaner og tilbehør. Vores produkter indgår i vitale infrastrukturer for rent drikkevand, sikker distribution af naturgas, effektiv håndtering af spildevand fra husholdninger og industri og ikke mindst brandbekæmpelse. Herudover har vi i de senere år opdyrket et nyt marked inden for ventiler til procesvand i industrien.

Med en omsætning på kr. 5,8 mia. og mere end 4.300 medarbejdere fordelt på 90+ produktions- og salgsselskaber verden over er AVK en meget betydelig spiller i vores branche. Kvalitet, kontinuitet og tætte kunderelationer danner grundlaget for vores målsætning om at være kundernes foretrukne valg.

Du kan læse mere om os på www.avkvalves.com.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Søren Møller

Tlf. +45 72 45 90 28

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 30. december 2019

Arbejdssted

Location Galten