Release & Facility Ma­na­ge­ment Manager

Brænder du for leverancestyring og planlægning, og har du evnerne og gennemslagskraften til at sætte dig for bordenden og bidrage til at sikre løbende IT-leverancekvalitet?

Så er det måske lige dig, vi søger til vores Release & Facility Management team i EG Ballerup.

Sæt dit aftryk

Som vores nye Release Manager får du mulighed for at sætte dit klare aftryk på vores fremtidige Release og Facility Management aktiviteter. Du får det daglige operationelle ansvar for at planlægge og koordinere Release, test og Facility Management processer i EG Utility. I første omgang i en enkel Business Unit, men på sigt vil du stå i spidsen for implementeringen af en releasemanagementproces på tværs af hele EG Utility.

Du bliver også den daglig leder af et team på 5 dygtige og ambitiøse medarbejdere, som er passionerede omkring at levere løsninger af høj kvalitet til vores kunder på tværs af forsyningssektoren.

Din arbejdsdag og dine opgaver

Udover den daglige ledelse vil du være ansvarlig for følgende opgaver;

  • Planlægning, styring og koordinering af test og release processer
  • Planlægning og styring af Facility Management-opgaverne
  • Kommunikation og rapportering på tværs af Business Units
  • Evaluering og optimering af release, test og Facility Management-processer, herunder automatisering med øje for risici, kvalitet og ressourceforbrug.

Sådan bliver du en succes i rollen

Det er vigtigt, at du ser ledelse som andet og mere end opgavefordeling. Du formår at inspirere og støtte dine medarbejdere i deres daglige opgaver og deres udvikling. Du har et skarpt øje for struktur og procesoptimering, samt den fornødne? pondus til at sikre, at processer og kvalitetskrav overholdes – både internt og eksternt. Du besidder stor IT-faglighed og færdes hjemmevant i større IT-miljøer, både teknisk og organisatorisk, og du evner og forstår vigtigheden af rettidig kommunikation. Derudover har du erfaring med Release Management og DevOps. Og så kommer du evt. med en kandidat fra ITU, DTU eller CBS.

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder dig;

  • En spændende og udfordrende rolle med mulighed for personlig og faglig udvikling  
  • Et professionelt og forretningsdrevet miljø med masser af spændende opgaver   
  • Superdygtige og engagerede kolleger, der ved, at de kun bliver bedre gennem samarbejde og aktiv videndeling   
  • Stor indflydelse på planlægningen af arbejdet
  • Fleksible arbejdstider med frihed under ansvar

Kontakt  

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, inden du søger, er du velkommen til at kontakte senior manager Lotte Ziegler på telefon +45 2348 6266 eller mail lotzi@eg.dk. Vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

I EG A/S finder du mere end 1.000 af markedets skarpeste og mest empatiske hjerner. I hverdagen arbejder du sammen med engagerede kolleger drevet af en fælles passion om at levere værdiskabende softwareløsninger i verdensklasse til vores 9.500 private og offentlige kunder.

Tilsammen udgør vi et ambitiøst og uformelt team med plads til mangfoldighed og respekt for forskellighed. Derfor kan vi både grine sammen og knokle benhårdt med at opfylde kundernes behov for robust og branchespecifik software. Læs mere på eg.dk.

EG er en skandinavisk teknologipartner, der leverer digitaliseringsløsninger i verdensklasse til offentlige og kommercielle kunder. Vores mål er at give vores kunder mulighed for at realisere deres fulde potentiale. Vores middel er konsekvent kundefokus, dyb brancheforståelse og tiltrækning og fastholdelse af branchens dygtigste medarbejdere.
Gem job

EG A/S
Publiceret: 17. januar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup