Business In­tel­li­gence-udvikler (In­form­at­ica) til Credit Risk


Vil du være med til at præge den agile videreudvikling af bankernes Credit Risk-løsninger? Løsningerne skal udbygges betydeligt i de kommende år for at sikre bankernes muligheder for at overholde myndighedskrav, hvis sigte bl.a. er øget finansiel stabilitet og dermed af ganske betydelig national interesse. Hvis du synes, at det giver mening og kan bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil og bidrage til teamets ambitiøse værdiskabelse, så er det dig, vi søger.

Du arbejder med IT-løsninger fra ide til efterfølgende forvaltning

Som BI-udvikler i Credit Risk, vil du arbejde med udvikling og forvaltning af ETL-løsninger i Informatica Powercenter fra behovsafdækning, design, konstruktion til test og implementering i samarbejde med både interne interessenter og bankerne. Vi arbejder agilt indenfor SAFe rammeværket med særligt fokus på værdiskabelse i udvikling og forvaltning/drift. Du vil indgå i tæt samarbejde med scrum master, product owner og øvrige medlemmer af scrum-teamet. Herudover vil du være i dialog med kunderepræsentanter omkring løsninger af fx defects.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • Praktisere de agile værdier og principper
 • Udarbejde løsningsbeskrivelser i samarbejde med kunder
 • Gennemføre udvikling inkl. applikations- og integrationstest
 • Sikre implementering herunder igangsætning af udviklede løsninger
 • Deltage i support og forvaltning, herunder bl.a. deltagelse i rådighedsvagter/tilkald
 • Spille en aktiv rolle i teamets udvikling mod øget selvorganisering

Da der er tale om et distribueret team, må du forvente nogen rejseaktivitet til Herning og Warszawa. Ydermere vil der enkelte gange være tale om rådighedsvagter ved større releases etc.

Din profil

Som person trives du med at tage ansvar. Du er positiv, og engageret, og tænker altid teamet før dig selv. Du sætter pris på humor i hverdagen og du får energi af forandringer. Din arbejdsstil er struktureret, og du har stærke evner for at kommunikere klart og enkelt, hvilket gør, at du leverer, de aftalte resultater både i forhold til kunder og dig selv. Det ligger dig meget naturligt at tage lederskab samtidig med, at du er god til at hjælpe andre og give plads.

Vi kunne desuden tænke os at du:

 • Har ekspertise indenfor udvikling, test, implementering og forvaltning af ETL-løsninger i Informatica Powercenter samt rapporterings løsninger i Business Objects
 • Har betydelig erfaring med agile arbejdsmetoder. Vi benytter SAFe
 • Tidligere erfaring med testmetoder - vi benytter HPALM i udviklingsfasen
 • Har en relevant teknisk uddannelse på minimum bachelorniveau
 • Behersker dansk og engelsk på et højt niveau både skriftligt og mundtligt
 • Har tidligere erfaring med systemudvikling indenfor IT-finans

Hvem er vi?

Du vil blive del af en afdeling, som til dels arbejder med lovopgaver, hvor vi sikrer, at bankerne kan overholde lovgivningen fx til indberetning, og dels med opgaver der skal tilgodese fællesskabet i BEC og kundeindividuelle løsninger. Du vil få 35 kolleger i afdelingen, fordelt i Danmark og Polen. Vi er en varieret flok med det fællestræk, at vi alle er dedikerede og besidder en faglig stolthed og kompetence på de områder, vi hver især beskæftiger os med. Vi har en åben og ærlig dialog, hvor vi er gode til at give feedback. Du vil i jobbet have mulighed for at sparre med dine kolleger, og vi etablerer en udviklingsplan for dig, der understøtter dig og den forretning, vi skal skabe resultater for.

Kan du se dig selv hos os?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Du kan til denne stilling nøjes med at uploade dit CV. Det skal du gøre senest den 19.01.2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte department manager Jan Vilhelmsen på tlf. 6156 7445.


BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Vi er 900+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Gem job

BEC
Publiceret: 6 January 2020

Arbejdssted

Location Roskilde